Gest incredibil. Ce vor face eroii din Apuseni cu banii daţi de Becali

CLIIMA20140122 0213 1 jpeg
De la stânga la dreapta (Gheorghe Giurgiu, Gheorghe Trif, Argentin Todea)

Cei trei eroi din Mun┼úii Apuseni au fost recompensa┼úi de Gigi Becali pentru c─â au s─ârit ├«n ajutorul medicilor din avionul pr─âbu┼čit. Latifundiarul le-a dat oamenilor c├óte 5.000 de euro, ├«ns─â cei trei b─ârba┼úi nu vor s─â ├«i ┼úin─â pentru ei, ci s─â ├«i dea pentru repararea drumului stricat de autorit─â┼úi.

Gheorghe Trif, Argentin Todea ┼či Gheorghe Giurgiu, eroii salvatori din Mun┼úii Apuseni, spun c─â banii promi┼či de Becali, 5.000 de euro pentru fiecare, ar trebui s─â fie folosi┼úi pentru repararea drumurilor distruse de ma┼čini ├«n opera┼úiunile de salvare.

"Becali a luat leg─âtura direct cu ei, nu cu autorit─â┼úile locale. Oamenii au spus c─â nu le trebuie banii; eventual, cei care vor pot repara drumul p├ón─â acolo, c─â s-a stricat acum cu at├ótea ma┼čini. Trebuie s─â ┼úinem cont c─â o parte este drum comunal ┼či o parte, drum forestier. S─â se repare drumul respectiv, astea au fost dolean┼úele lor, nu neap─ârat s─â le dea bani c─â au participat la opera┼úiunea de salvare. Drumurile au fost reparate, ├«n func┼úie de posibilit─â┼úi, pietruite, ├«ntre┼úinute an de an ┼či acum s-au degradat mai tare din cauz─â c─â z─âpada era moale ┼či au trecut multe ma┼čini", a declarat pentru ziarulring.ro Marin Nicola, primarul comunei Horea, jude┼úul Alba.

Mai mult, primarul este hotărât să ridice un monument pentru victimele accidentului aviatic.

"Am discutat cu persoanele care au luat aeronava ┼či le-am cerut s─â ne dea o bucat─â din ea. Nu ┼čtiu ce anume ne vor putea da, poate o elice... Dup─â finalizarea anchetei, vrem s─â facem un monument, dar acolo sus, la 12 km, ├«n apropierea locului accidentului, unde pot ajunge ma┼činile, undeva la 1 km de locul pr─âbu┼čirii, pe ┼česul acela. Nu a mai r─âmas nimic acolo ├«n afar─â de crucea pe care am ridicat-o noi. Au trecut ┼či au verificat cei de la Avia┼úie, Jandarmerie, Poli┼úie, Procuratur─â. Au fost mul┼úi, au luat tot, au b─âtut centimetru cu centimetru. Vrem s─â punem o bucat─â din avion pe un soclu de piatr─â pentru cei mor┼úi ┼či pentru cei care au supravie┼úuit, pentru medici ┼či aviatori", a mai afirmat Marin Nicola.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
plaje largite mamaia jpeg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg