Gigi Becali, internat de urgenţă! Ce a păţit latifundiarul

Latifundiarul a fost scos din Penitenciarul Poarta Albă marţi dimineaţă, el fiind dus pentru a fi consultat de mai mulţi specialişti, cu privire la starea sa de sănătate. Această decizie a fost luată pentru a se stabili un diagnostic cât mai corect, în contextul hotărârii pe care o va lua miercuri Tribunalul Constanţa, care va judeca cererea de eliberare a patronului Stelei, din motive medicale.

Becali va fi supus unei expertize medico-legale, care va fi făcută de Serviciul de Medicină Legală, au dispus, luni dimineaţă, magistraţii Tribunalului Constanţa, care au luat în discuţie cererea de întrerupere a pedepsei depusă de avocatul omului de afaceri, următorul termen fiind 29 ianuarie.

Gigi Becali a solicitat magistraţilor întreruperea pedepsei din motive medicale, susţinând că are nevoie de o operaţie la coloana cervicalăEl a precizat că suferă de această afecţiune de aproximativ 20-25 de ani, iar în tot acest timp a încercat să o trateze cu diverse remedii, inclusiv naturiste - venin de albine - dar tratamentele efectuate nu au avut rezultate.

Becali a mai afirmat că a mers şi la o clinică specializată din Germania, iar medicii i-au spus că dacă nu se operează există riscul ca într-o zi să nu se mai poată mişca.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG