Medicii Calu şi Pivniceru au fost externaţi

Ultima actualizare:

    Medicii bucureşteni din "avionul morţii" se întorc acasă
Medicii bucureşteni din "avionul morţii" se întorc acasă

Medicul Valentin Calu de la Spitalul Elias şi medicul Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sfânta Maria”, supravieţuitori ai accidentului aviatic din Munţi Apuseni, au fost externaţi marţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca şi se vor întoarce la Bucureşti, cu un avion privat.

Cei doi medici bucureşteni nu au stat de vorbă cu presa.„Cei doi medici externaţi solicită să le fie respectată intimitatea, aşa încât nu doresc să comunice cu presa, atât în incinta spitalului, cât şi pe aeroporturile din Cluj şi Bucureşti”, a precizat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj, Petru Şuşca, citat de Mediafax.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca va rămâne internat copilotul Răzvan Petrescu, care a fost operat de trei ori şi ar mai putea avea nevoie de intervenţia chirurgilor.

Un alt supravieţuitor al accidentului aviatic din 20 ianuarie, medicul Sorin Ianceu, a fost externat, luni, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, fiind scos pe o targă şi urcat într-o ambulanţă care a venit de la Oradea pentru a-l prelua şi transporta acasă.

În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net