Iustin Covei, fiu de judecător din Craiova, 7 ani la închisoare

Ultima actualizare:

    "Prinţişorul" lui tata a făcut mai multe boroboaţe
"Prinţişorul" lui tata a făcut mai multe boroboaţe

Tatăl este judecător, iar unchiul procuror. Însă, aceştia, nu au putut să îi facă pe beizadea să respecte legea. Ba, mai mult, este recidivist. Iustin Covei a fost condamnat la 7 ani închisoare, pentru fraude cu carduri bancare.

Iustin Covei a fost iniţial arestat în septembrie 2009, apoi a fost cercetat în stare de libertate. Sentinţa de şapte ani de închisoare nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, scrie adevarul.ro.

Iustin Covei a fost arestat în septembrie 2009 alături de alte 17 persoane.

Membrii grupului infracţionat sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de fraudă informatică.

Procurorii DIICOT au stabilit că, inculpaţii au reuşit să sustragă fraudulos un milion de euro de la mai multe bancomate din ţară şi din străinătate.

În urma descinderilor care au avut loc în Craiova în anul 2010 au fost confiscate mai multe autoturisme de lux aflate în posesia membrilor grupului infracţional: un Ferrari 360 Modena, un Audi A4 şi unul TT, un Mercedes Benz C200, un BMW 525, BMW-ul 765 (al lui Covei), un Volkswagen, Bentley-ul Continental şi un Audi Q7.

Fiul judecătorului Marin Covei a devenit cunoscut în Craiova în urma scandalurilor în care a fost implicat. „Prinţişorul” lui tata a scăpat de fiecare dată basmă curată.

Cazurile în care Iustin Covei a fost implicatAprilie 2002. A distrus un Oltcit pentru că nu i-a plăcut faţa şoferului. Dosarul penal a fost soluţionat cu neînceperea urmăririi penale (NUP) Mai 2003. A fost prins la volanul unui BMW neînmatriculat şi fără permis de conducere. Soluţia: NUP Ianuarie 2004 A intrat armat un bar, împreună cu 10 prieteni. Dus la Secţia 3 de Politie, Covei a lovit un subofiţer. A fost condamnat doar la trei luni de închisoare, cu suspendare şi 12 luni de supraveghereFebruarie 2004. A provocat un grav accident rutier, conducand cu viteza excesiva un autoturism Mitsubishi neînmatriculat. Soluţia: două luni de detenţie, dar tot cu suspendare. Aprilie 2004. A intrat cu un scuter într-o maşina a Poliţiei. A fost doar amendat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ferma Dacilor jpeg 6 jpeg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
image
actualitate.net
image
actualitate.net