Surorile sexy, şefe la deszăpezire: «Habar n-aveam cu ce se ocupă firma noastră!»

6 februarie 2014
article img
Loredana Salanţă (21 de ani) a câştigat concursul “Miss World România” în 2009. Doi ani mai târziu, a primit titlul de “Top Model of the World”

„Şefele sexy de la deszăpezire” rup tăcerea. Tocmai din Bali, unde este soare şi distracţie din belşug. Loredana şi Cosmina Salanţă susţin că la ele nu a ajuns nici un ban de la stat din contractele de deszăpezire şi că firma unde sunt acţionare le-a adus doar prejudicii de imagine.

Cele două fotomodele, Loredana (21 de ani) şi Cosmina Salanţă (24 de ani), au pus bazele unei noi afaceri, în 2013: Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi Bucureşti, la care sunt unice acţionare. Deşi nu îndeplineau condiţiile de participare la licitaţie, ele au câştigat un contract de deszăpezire ce se întinde pe doi ani, în valoare de 9,73 milioane de lei (aproximativ 2,16 milioane euro).

Natalia Cosmina Salanţă  (24 de ani) este şi ea fotomodel

article img

Acum, fetele spun că ele nu au câştigat nici un leu din această firmă. Mai mult, Loredana declară că nici măcar nu ştia ce activitate avea firma. Ar fi aflat din presă! Ea spune că singurul motivul pentru care a investit bani în firmă este că a dorit să acumuleze experienţă de antreprenoriat, dar că alţii s-au folosit, pur şi simplu, de imaginea ei.

Mulţi se folosesc de imaginea mea pentru interesele lor proprii şi am luat măsurile necesare legale pentru a ieşi împreună cu sora mea din acţionariatul acelei societăţi comerciale, cât s-a putut de repede", a precizat Loredana Salanţă.

Aceste informaţii sunt contrazise însă de datele oferite de Registrul Comerţului, care spun clar că singurele acţionare ale Societăţii de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi sunt surorile Salanţă. Acestea au devenit acţionare în luna aprilie a anului trecut, contribuind la societatea comercială în cauză cu câte 55.000 de lei fiecare.

Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi este responsabilă de deszăpezirea drumurilor naţionale din Dâmboviţa: DN61, DN7, DN72 şi DN72 A. Administratorul firmei este Alin Niculae Ştefan, director în cadrul firmei de asfaltări Romstrade, deţinută de afaceristul Nelu Iordache, arestat pentru deturnare de fonduri.

EXCLUSIV Aici au copilărit surorile sexy, şefe la deszăpezire!

Click! a relatat pe larg cazul surorilor Salanţă

article img