Zeci de oameni, protest în centrul Bucureştiului

UPDATE ORA 20.50 Protestul din Piaţa Universităţii s-a încheiat sâmbătă seara, după aproximativ patru ore, arată Mediafax.

UPDATE ORA 19.40 Manifestaţia din Piaţa Universităţii nu este una autorizată, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, potrivit Adevarul.

Un număr mare de participanţi la mitingul organizat sâmbătă de PDL au rămas pe străzi după încheierea mitingului şi au continuat să strige lozinci.

Ei au scandat împotriva lui Traian Băsescu şi a lui Victor Ponta, dar şi pentru modificarea Legii Electorale. În timpul manifestaţiei, au existat şi câteva conflicte între protestatari şi forţele de ordine, iar circulaţia pe străzile din centrul Bucureştiului este îngreunată şi la această oră, după cum arată mondonews.ro.

Peste 7000 de persoane s-a strâns sâmbătă dimineaţa la un miting al PDL, care a avut ca punct de plecare piaţa de lângă Ateneul Român, printre participanţi aflându-se preşedintele partidului, Vasile Blaga şi candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu. „Vrem lege, nu fărădelege, bunăstare muncită, nu pomeni electorale“, a spus, în deschiderea mitingului, Cătălin Predoiu. Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că „USL împinge România în sărăcie, se răsteşte prin penali şi mafioţi la justiţie" şi că în "regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncaţi în stradă“, denunţând „imoralitatea guvernului Ponta“.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg