Accident grav în judeţul Bihor! O persoană a murit şi două au fost rănite!

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, subcomisar Alina Dinu, citat de Mediafax, accidentul a avut loc în localitatea bihoreană Tinăud, o persoană pierzându-şi viaţa, iar două fiind rănite.

"Şoferul unuia dintre autotrenuri, înmatriculat în judeţul Botoşani, şi-a pierdut viaţa, iar celălalt şofer a fost rănit", a spus Dinu, adăugând că într-unul dintre autovehicule, condus de bărbatul rănit, se afla un pasager care a suferit mai multe leziuni.

În urma impactului, unul dintre autotrenuri a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului, zdrobindu-l complet, apoi s-a oprit în gardul unei case.

"Agenţii de Poliţie aflaţi la faţa locului deviază circulaţia pe traseul Aleşd - Aştileu, Aştileu - Vadu Crişului, Vadu Crişului - Topa de Criş, pe drumuri comunale, până la eliberarea drumului cu ajutorul unor macarale care au fost deja solicitate de la Oradea", a mai spus Dinu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Crişana", Camelia Roşca, unul dintre autotrenuri transporta granule din plastic, fără pericol de explozie, iar celălalt, articole de confecţii.

Ea a precizat că unul dintre răniţi este în comă, iar celălalt are multiple leziuni, ambii fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Oradea.

Iniţial, se credea că unul dintre TIR-uri transporta azotat de amoniu şi, din acest motiv, ar fi existat pericol de explozie.

"Dat fiind că apelantul la numărul de urgenţă 112 făcea referire la faptul că unul dintre TIR-uri era încărcat cu azotat de amoniu s-a procedat la izolarea zonei, pe o porţiune de 800 de metri, şi la evacuarea persoanelor din zona de pericol. În urma cercetărilor făcute de echipajul de cercetare biologică, radiologică şi nucleară s-a constatat că nu există niciun pericol de explozie, întrucât încărcătura era cu granule de plastic şi nu conţinea substanţa indicată", a precizat Roşca pentru aceeaşi sursă.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg