VIDEO EXCLUSIV Cruzime fără margini. Pisici schingiute şi ucise într-un cimitir din Hunedoara


    Filmuleţul cu pisica incendiată a fost şters la câteva minute de la postarea lui pe Internet
Filmuleţul cu pisica incendiată a fost şters la câteva minute de la postarea lui pe Internet

Mai mulţi tineri din Hunedoara au ucis în chinuri groaznice două pisici. Infracţiunile s-au petrecut într-un cimitir din Hunedoara. Unul dintre cei care au participat la uciderea animalelor a filmat scenele în care o pisică a fost incendiată şi a postat înregistrarea pe Internet.

Imaginile şocante, însoţite de comentarii, au stârnit rumoare în rândul celor care au apucat să vadă filmuleţul, înainte de a fi şters. În filmuleţ se vede cum pisica, ţinută într-o lesă, este stropită cu benzină, iar apoi animalului i se dă foc. Totul s-a petrecut într-un cimitir din municipiul Hunedoara, iar moartea pisicii, care s-a zbătut în chinuri groaznice, a fost privită cu amuzament de cei care au participat la uciderea ei.

simeon stalpnicul png

Mai mult, unul dintre adolescenţi a relatat cum a fost ucisă o altă pisică, în acelaşi cimitir. Filmuleţul a fost postat pe Internet, dar a fost şters la câteva minute de la apariţia lui.

simeon stalpnicul png

Poliţiştii vor demara cercetările pentru identificarea tinerilor acuzaţi de infracţiuni grave, în dauna animalelor. „Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea, până la un an", a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg