Tânăra desfigurată de interlopul din Militari: «Nu mi-e frică de pistolar. Să stea departe de mine»


    Mihai Chiriţă e singurul rămas în arest (fotografii: mediafax/evz.ro)
Mihai Chiriţă e singurul rămas în arest (fotografii: mediafax/evz.ro)

Şocată, îngrozită, furioasă. Aşa a fost, ieri, Daniela Borz atunci când a aflat că agresorii ei, cei care au nenorocit-o pe viaţă şi au lăsat-o fără un ochi, sunt liberi.

Daniela Borz (23 de ani) nu are de gând să stea închisă în casă şi să se roage să nu dea nas în nas cu agresorii ei, care locuiesc la doi paşi de ea. Mai ales că de ieri surorile Chiriţă au fost eliberate. Din contră, tânăra este atât de furioasă încât aceştia ar face bine să nu-i iasă în cale. "Vreau să le dau un sfat: să stea departe de mine. Dacă dau ochii cu ei o să mă transform în ceva neplăcut. Am avut un pistol în faţa ochilor, nu îmi mai este frică de nimeni", ne-a mărturisit Daniela.

Daniela Borz cere despăgubiri de un milion de euro

simeon stalpnicul png

Fata, care a suportat deja mai multe intervenţii chirugicale pentru refacerea ochiului pierdut, este revoltată că judecătorii i-au eliberat pe agresori.

"În ce ţară trăim? Împuşcă lumea pe stradă şi sunt liberi să atace din nou? Surorile Chiriţă au fost cele care m-au ţinut de mâini atunci când am fost împuşcată. Nu înţeleg cum au putut să le dea drumul! Am să ajung la CEDO", ne-a spus Daniela Borz. Singurul care a mai rămăs arestat e "pistolarul" Mihai Chiriţă. El a cerut să fie eliberat, potrivit noului Cod Penal, dar magistraţii au decis că nu e cazul. Asta după ce surorile şi tatăl lui au avut noroc. Judecătorii au admis cererile acestora de eliberare sub control judiciar.

De la surori a pornit scandalul

Pe 23 noiembrie 2013, Daniela Borz a fost împuşcată în ochi de Mihai Chiriţă. Tânăra a sărit să-şi apere tatăl, atacat din toate părţile în faţa unui magazin din cartierul Militari. Scandalul a pornit după ce bărbatul le-a reproşat surorilor Chiriţă că s-au băgat în faţă în loc să-şi aştepte rândul la coadă. Mihai Chiriţă a tras de mai multe ori cu un pistol cu bile de cauciuc, rănind trei persoane. Pistolarul, tatăl şi surorile sale au fost trimişi atunci după gratii.

UPDATE Fata împuşcată în ochi la ieşirea din operaţie: "Totul a fost foarte bine!"

«Am aflat că pistolarul va fi eliberat. Îi mulţumesc statului pentru noul Cod Penal!»

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg