Unu’-ncarcă, doi descarcă, nămeţii nu scad niciodată


    Duminică la prânz, utilajele  descărcau mormanele de zăpadă  pe platoul imens din Piaţa Victoriei (Fotografii Blitz)
Duminică la prânz, utilajele descărcau mormanele de zăpadă pe platoul imens din Piaţa Victoriei (Fotografii Blitz)

Ca la noi, la nimeni! La sfârşitul săptămânii trecute, în faţa Guvernului s-au petrecut scene demne de cascadorii râsului. Pe imensul platou din faţa instituţiei s-au format munţi de zăpadă, şi-n timp ce basculantele încărcau de zor nămeţii, din urmă veneau alte camioane care răsturnau zăpada la loc.

Dacă nu stiţi ce să faceţi cu zăpada de pe strada voastră, aduceţi-o la Guvern, în Piaţa Victoriei! E loc pentru toată lumea, iar muncitorii lucrează la "foc automat"...inutil, am zice noi. În timp ce unii încărcau munţii de zăpadă, alţii îi răsturnau fix în acelaşi loc.

Scenele s-au petrecut duminica trecută şi au fost surprinse de fotoreporterii Click! Camioanele de la Romprest "rupeau" din mormanele de zăpadă pentru a curăţa locul, însă la scurt timp alte vole, camioane şi tractoare aduceau zăpada din Bucureşti şi o aruncau unde ceilalţi tocmai curăţaseră.

Astfel, instituţia în care îşi duc veacul demnitarii ţării s-a transformat rapid într-un adevărat depozit de zăpadă. Problema e că a început să apară soarele, iar dacă muncitorii nu ajung la un consens, vor fi mari problemeCamioanele de la Romprest încărcau zăpada din faţa Guvernului

Camioanele de la Romprest încărcau zăpada din faţa Guvernului

simeon stalpnicul png

La câteva minute, alte utilaje răsturnau alţi nămeţi în locurile deja curăţate

simeon stalpnicul png

. Nu de alta, dar n-am vrea ca Guvernul să fie inundat. Se pare că există totuşi şi o explicaţie. "Firma care se ocupă de deszăpezirea sectorului aduce zăpada strânsă de pe străzile din centrul Capitalei în Piaţa Victoriei, profitând de terenul imens liber din zonă. De acolo, nămeţiii sunt căraţi la periferie, unde sunt terenurile alese de firmă împreună cu primăria pentru a depozita zăpada până se topeşte", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, Alexandru Ichim.

ianuarie- Utilajele au aruncat zăpada de pe un sens pe altul, pe A2

În urma ninsorii de la sfârşitul lunii ianuarie, autostrada Soarelui (A2), care leagă Bucureştiul de Constanţa, a fost deschisă integral traficului abia după 8 zile. Şi la cum s-a deszăpezit aici, nici nu e de mirare. Un şofer a trimis un filmuleţ, în care se observă cum un utilaj care deszăpezeşte un sens de mers spulberă zăpada pe celălalt, în loc să o arunce în afara părţii carosabile.

FotoJet jpg
cub vica blochina png
Michael Klein, Facebook jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
ceai somn jpg
dani otil si razvan simion
7 vedete la sag awards jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg