Au venit la mall să-şi găsească partener de Valentine's Day. Şi au reuşit!

simeon stalpnicul png
Evenimentul numit "speed dating" a avut loc aseară într-un mall din Bucureşti FOTOGRAFII: Roberto Sălceanu

De teamă să nu fie singuri azi, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai mulţi tineri din Capitală au participat aseară la o sesiune de „speed dating". Aşa cum vedeţi în filmele americane, doi câte doi, băiat şi fată, stau faţă în faţă la masă şi, în câteva minute, încearcă să se cunoască. Au la dispoziţie 6 minute, până când sună clopoţelul şi băieţii trebuie să se mute la altă masă. Câţiva şi-au asigurat deja un partener de Valentine's Day.

simeon stalpnicul png
Flori, Florin, speed dating

Flori (23 de ani) şi Florin (32 de ani) s-au văzut şi s-au plăcut aseară, la Băneasa Shopping City, după ce au participat pentru prima dată în viaţa lor la „speed dating". Au avut ceva emoţii, dar pentru amândoi a fost o experienţă de neuitat. „A fost o provocare, iar eu sunt deschisă la nou. Am zis că, cine ştie, poate mâine (n.r. azi) beau o cafea cu cineva", spune Flori.

Şi într-adevăr, şi-a găsit partener. Florin e singur de aproape un an, când s-a despărţit de fosta iubită după o relaţie de 3 ani şi jumătate. De atunci a mai avut tentative de a lega o relaţie, dar nimic serios. A venit la speed dating cu gândul că poate aici îşi va găsi jumătatea. „Niciodată să nu zici niciodată. Spre deosebire de club, spre exemplu, unde mulţi poate vor doar un flirt, o aventură, aici ştii că toţi vin cu dorinţa de a-şi întemeia o relaţie serioasă", mărturiseşte Florin, care a plăcut-o pe Flori din prima clipă. Sentimentul a fost reciproc. „De obicei, prima senzaţie contează, pot să spun după primele 30 de secunde dacă îmi place sau nu de cineva", adaugă Flori.

simeon stalpnicul png

Regulamentul "jocului"

Aseară, la un restaurant al mall-ului din Băneasa, 16 fete şi 15 băieţi au venit să-şi găsească jumătatea, înainte de Valentine's Day. Regulamentul „jocului" e simplu: fetele stau fiecare la câte o masă, iar băieţii se rulează pe la mese, schimbându-şi locul, astfel încât să ajungă toţi să se vadă cu toate. Petrec la o masă doar 6 minute, după care, când aud sunetul clopoţelului, schimbă locul. Atât ele, cât şi ei au în faţă un formular în care trec numele interlocutorului şi îi dau note de la 1 la 5. La sfârşit, predau organizatorilor lista cu numele celor pe care vor să îi revadă în particular şi aşa obţin numărul lor de telefon.

simeon stalpnicul png

Speed dating, de 4 ani în Bucureşti

Fenomenul de „speed dating" este în Bucureşti de 4 ani şi se organizează în special în cluburi, sâmbăta şi duminica. „Cei care vor să participe trebuie în primul rând să-şi creeze un cont pe site şi să se înscrie la eveniment. Acestea sunt pe categorii de vârstă: fete de 20-30 de ani cu băieţi de 23-33 de ani, sau femei de 45-55 de ani cu bărbaţi de 50-60 de ani. Taxa de participare este de 50 de lei", explică Ana Gheorghiu, reprezentantul firmei organizatoare.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia