Uite ce trebuie să ştiţi înainte de a merge la concertul Deep Purple!

Ultima actualizare:
Deep Purple
Deep Purple

Au mai rămas doar două zile până când Deep Purple, legenda heavy metal şi hard rock, va ajunge în România, pentru concertul programat pe 20 februarie, la Sala Polivalenta

Accesul în Sala Polivalentă va fi posibil începând cu ora 19.00, la ora 20.00 fiind programat să înceapă concertul trupei Grimus. Deep Purple va urca pe scenă imediat după, pentru o oră şi jumătate de muzică live, cu piese cunoscute, dar şi cu melodii noi, incluse pe noul album "Now What?!"

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la porţile de acces. De asemenea, nu este încurajată prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

Ultimele bilete se mai pot cumpăra din reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. Cel mai ieftin bilet este 95 de lei, iar cele mai scumpe 265 (cu locuri pe scaune) şi 200 de lei în picioare.


    Deep Purple
Deep Purple

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net