Ce cadouri oferim persoanei iubite de Dragobete

image
Cadouri de Dragobete

Dragobetele bate la u┼ča noastr─â! Dac─â din diferite motive n-a┼úi avut timp s─â alege┼úi un cadou pentru persoana iubit─â, iat─â c├óteva sugestii de mesaje norocoase ┼či utile pe care s─â le d─ârui┼úi celor dragi c├ónd ├«l s─ârb─âtori┼úi pe Zeului iubirii : Dragobetele.

Florile, cadouri cu simboluri norocoase

Se spune c─â fiecare floare este frumoas─â ┼či atrage norocul. ├Än realitate, proverbul se confirm─â doar pe jum─âtate. Exist─â flori care, ├«ntr-adev─âr, sunt ┼či frumoase, ┼či de bun augur. De-a lungul timpului, unele flori ┼či-au c├ó┼čtigat reputa┼úia de mesageri ai norocului.

De aceea, le putem d─ârui persoanei iubite cu convingerea c─â-i facem o bucurie, aduc├óndu-i, totodat─â, norocul ├«n cas─â. Camelia, de exemplu, simbolizeaz─â optimismul ┼či bucuria; de aceea, este un cadou minunat ┼či util pentru starea de spirit a persoanei iubite.

Garoafa roz, o floare cu personalitate, rezistent─â atunci c├ónd este ├«ngrijit─â ┼či i se ├«mprosp─âteaz─â apa, are ┼či un simbol pe m─âsura ├«nf─â┼úi┼čerii ei. C├ónd este d─âruit─â persoanei iubite, garoafa roz ├«i duce acesteia ┼či declara┼úia voastr─â de dragoste: ÔÇ× Nu te voi uita niciodat─â!.

Rivala garoafei roz, Garoafa ro┼čie poate fi d─âruit─â la s─ârb─âtoarea de Dragobete, fiind mesagera unui jur─âm├ónt greu de egalat. "Iubirea mea este trainic─â!" Un buchet de ghiocei poate fi oferit unei persoane cu care vrei s─â te ├«mprietene┼čti. Acest mesager al prim─âverii ┼čtie s─â rosteasc─â o urare pre┼úioas─â: ÔÇ×S─â te ocoleasc─â necazurile !".

Unei prietene pe care o iube┼čti ┼či o respec┼úi foarte mult, este bine s─â-i oferi un crin alb- simbolul purit─â┼úii ┼či al inten┼úiilor serioase. C├ónd vrei s─â-i spun─â sufletului-pereche c─â dorul t─âu aprins o urm─âre┼čte la fiecare pas, po┼úi s─â-i d─âruie┼čti o camelie roz.

Odată cu urările de fericire, este bine să-i oferiţi celei mai dragi persoane din lume un fir de iasomie, o floare care, din vremuri îndepărtate, este simbolul abundenţei.

Dac─â persoana iubit─â iube┼čte florile ┼či vre┼úi ca darul vostru de Dragobete s─â nu se ofileasc─â foarte repede, ├«i pute┼úi d─ârui acesteia petunii curg─âtoare, flori care r─âsp├óndesc ├«n jurul lor voie bun─â. Pe teras─â sau pe balcon, petuniile sunt iubite pentru diversitatea coloristic─â, dar ┼či pentru rezisten┼úa lor ├«n timp, pentru c─â ele r─âm├ón ├«nflorite mult─â vreme.

Ce flori nu trebuie să oferiţi niciodată persoanei iubite

Chiar dac─â jum─âtatea vostr─â iube┼čte florile mai deosebite, ├«n ziua de Dragobete trebuie s─â evita┼úi s─â-i oferi┼úi flori cu simboluri negative: Cactusul, de exemplul, chiar dac─â este ├«nflorit, reprezint─â simbolul suferin┼úei ┼či al grijilor cotidiene. De┼či este o floare ginga┼če, Begonia influen┼úeaz─â ├«n mod negativ g├óndirea ┼či nu este bine s-o avem ├«n preajma noastr─â ( spun speciali┼čtii). Unei persoane dragi nu trebuie s─â-i oferi┼úi narcise galbene, simbolul geloziei, pentru c─â-i treze┼čte acesteia suspiciunea c─â nu este apreciat─â la justa valoare.

Bijuteriile de argint valoroase ┼či s─ân─âtoase

Un cadou bine ales este foarte valoros pentru persoana care-l prime┼čte. Din aceast─â categorie fac parte ┼či bijuteriile.

Br─â┼ú─ârle, cerceii, l─ân┼úi┼čoarele ┼či bro┼čele de argint sunt daruri care nu se demodeaz─â niciodat─â! Argintul, un metal str─âlucitor, este ┼či un antibiotic natural. Tradi┼úia spune c─â persoanele care poart─â bijuterii din argint sunt mult mai calme ├«n via┼úa de fiecare zi.

O bijuterie confec┼úionat─â din argint sau o astfel de bijuterie cu perle ┼či scoici ( br─â┼ú─âr─â, inel sau colier) va fi p─âstrat─â, cu siguran┼ú─â, ca o bijuterie de familie. De asemenea, pentru p─âstrarea acestor bijuterii sau a seturilor de bijuterii cu valoare sentimental─â, pute┼úi oferi persoanei iubite ┼či cutiu┼úe sau casete pentru bijuterii, viu colorate; aceste daruri vor fi foarte apreciate de persoana iubit─â pentru efectul practic.

Cadouri pentru birou

Un cadou foarte util pentru biroul vostru v─â aminte┼čte mereu de persoana care vi l-a d─âruit. Fie c─â este vorba despre un instrument de scris, despre o agend─â cu rubrici utile sau despre un ceas de birou.

Un ceas de birou cu sonerie haioas─â

Un astfel de cadou-unicat poate fi oferit persoanei iubite (Ea sau El) care lucreaz─â mereu contracronometru. Cadoul poate fi util studen┼úilor, ├«ntreprinz─âtorilor, medicilor, ziari┼čtilor ┼či profesorilor, deoarece ├«i ajut─â s─â se ├«ncadreze ├«n timp. Mai mult, soneria haioas─â are un efect antistres.

Un ceas cu indicator de temperatur─â

├Än mod cert, dac─â oferi┼úi celor dragi un ceas cu indicator de temperatur─â ┼či lumin─â, cadoul acesta practic va fi foarte apreciat ├«n orice anotimp.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png