Am bolid şi am parale, scot leuţii la plimbare!

Ultima actualizare:

    Tânărul riscă amendă  sau închisoare (foto:shutterstock)
Tânărul riscă amendă sau închisoare (foto:shutterstock)

Ce înseamnă să nu-ţi pese! O beizadea din Târgu Jiu a ieşit la plimbare prin oraş la volanul maşinii lui de zeci de mii de euro. Pe bancheta din spate a pus doi pui de leu, să vadă toată lumea că „are valoare" şi îl doare în cot de ce spune legea.

S-a lăudat pe Internet cu nişte poze şocante: doi pui de lei care se plimbă în limuzina lui. Florin Filip, fiul unui om de afaceri prosper din Târgu Jiu, crede că este „cel mai tare din parcare". Bagă în viteză bolidul de lux şi se plimbă prin oraş să îl vadă lumea. Nu vine singur, ci ia cu el pe cei doi pui de leu pe care îi creşte. Îi aşează pe bancheta din spate şi îi lasă se se joace în voie. Potrivit presei locale, nu este pentru prima dată când face asta şi nu este singurul care deţine animale sălbatice.

„Imediat cum am aflat, am sesizat Direcţia Sanitar Veterinară şi Poliţia, dar vom trimite şi noi pe cineva acolo. Deţinerea de animale sălbatice este infracţiune în România şi se sancţionează cu amendă penală de la 1.000, la 10.000 de lei sau cu pedeapsă de la 6 luni, la 3 ani închisoare. În plus, sunt confiscate animalele. Este foarte posibil ca aceşti pui să provină de la leoaica de la Zoo Craiova, despre care am aflat că face pui în fiecare an, dar nimeni nu ia măsuri. Este aceeaşi situaţie ca în cazul leilor lui Nuţu Cămătaru", ne-a explicat Kuki Bărbuceanu, de la Organizaţia Vier Pfoten.

Scandal cu trei pui de leu la Zoo Craiova

A fost o tragedie la Grădina Zoologică din Craiova, în iunie anul trecut. O leoaică a născut patru pui vii, însă a doua zi angajaţii au negat că acest lucru este adevărat. Abia după ce au văzut imaginile, filmate de vizitatori, în care leoaica se juca cu puiuţii ei, salariaţii au recunoscut că leoaica a fătat, însă animalele nu au mai fost găsite. S-a speculat că puii ar fi fost vânduţi. Ulterior, reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare au spus că i-au găsit morţi şi că aceştia nu au supravieţuit întrucât s-au născut prematur. După această declaraţie, unul din pui, «Ţuculina», a murit la câteva zile.

«Am găsit pozele pe Internet»

Florin Filip neagă că se ocupă de creșterea celor doi lei: „Acele fotografii au fost luate de pe un site și le-am postat pe Facebook, ca să mă amuz cu niște prieteni. De aici s-a ajuns la această situație neplăcută. Nu am mai fost în atenția poliției și nici nu mai vreau să fiu vreodată. Mi se pare că e ceva absurd, pentru că nu mă gândeam că cineva ar putea crede că sunt pozele mele. Mi-am șters și contul de Facebook“, a declarat Florin Filip. Deşi neagă că fotografiile ar fi fost realizate în maşina lui, Florin Filip are un BMW care seamănă cu cel din fotografii. Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a precizat că s-au efectuat verificări chiar la domiciliul lui Filip, iar informația că acesta ar creşte doi pui de leu nu s-a confirmat. (Alin Ion)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net