Orașul din România care rămâne fără apă și căldură. Cât vor dura lucrările

Societatea Termoficare Constanța a informat că astăzi, 21 februarie, va opri apa caldă și căldura în aproape tot orașul Constanța, potrivit antena3.ro.

Oamenii sunt lăsați fără căldură și apă caldă Foto: Pixabay.com
Oamenii sunt lăsați fără căldură și apă caldă Foto: Pixabay.com

În Constanța s-au demarat lucrări de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului "Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1".

Pe durata executării acestor lucrări, toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 12 ore.

"Vă mulțumim de înţelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice", informează Societatea Termoficare Constanța, potrivit Rador. 

Nu doar locuitorii Constanței rămân fără apă caldă

Termoficare Oradea a anunţat că marţi, 21 februarie, între orele 8.00-20.00, întrerupe furnizarea apei calde şi încălzirii pentru un punct termic din zona străzilor George Enescu, Bărăganului, Gheorghe Doja și General Gheorghe Magheru. 

"Vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil", au transmis autoritățile.

Și bucureștenii rămân fără căldură și apă caldă

Mulți locuitori ai Bucureștiului rămân aproape zilnic fără căldură și apă caldă din cauza avariilor la rețeaua de termoficare. Uneori avariile sunt remediate după 2-3 zile, alteori, fix în ziua în care trebuie să vină apa caldă, țevile crapă din nou câțiva metri mai încolo și oamenii o iau de la capăt, fiind situații în care rămân fără apă caldă și două-trei săptămâni fără întrerupere.

Căt durează repararea țevilor

Când se întâmplă o avarie la rețeaua primară, primul lucru, trebuie oprită apa și golită galeria, ca să poată intra muncitorii, apoi țeava veche este tăiată în galerie, bucăți de 3m, și scoasă treptat, apoi se face curățenie și se introduce țeava nouă pe bucăți care se sudează în subteran. Operațiunea de scoatere a țevii vechi durează cam o zi, sudarea noii țevi încă o zi, apoi încă o zi încărcarea rețelei. Asta în cel mai bun caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net