Ororile din azile: Tudor Chirilă, din nou în Piața Victoriei: „Când mafioții se ceartă între ei”

Ultima actualizare:

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă a fost prezent în Piața Victoriei, joi seara, la protestul la care s-a cerut demisia sau demiterea Gabrielei Firea în contextul scandalului privind ororile din căminele pentru bătrâni. Au participat mai multe zeci de persoane, un număr de care artistul nu a fost mulțumit, în contextul imaginilor extrem de tulburătoare apărute în ultimele zile din azilele groazei unde bătrânii erau înfometați și batjocoriți.  

image

Protestul a fost organizat de Declic şi Corupţia Ucide în faţa Guvernului pentru a se solicită demisia Gabrielei Firea din funcţia de ministru al Familiei.

Manifestanţii au avut asupra lor pancarte cu următoarele mesaje: „Toţi ştiau: Dar corupţia ucide”, ”Toţi ştiau: Dar nu erau oameni”, „Toţi ştiau: Dar fac parte din aceeaşi reţea mafiotă” sau „Torţionarii au spate politic”, „Toți știau dar i-au lăsat să sufere de foame”.

image

„Garanția că ai făcut copii nu este garanția unei bătrâneți fără griji”

Tudor Chirilă le-a vorbit fanilor săi în timp ce se afla în Piața Victoriei, într-un live pe facebook.

Povestea oribila a „Azilelor Groazei” care confirmă, dacă era cazul, că avem un stat mafiot despre ale cărui practici aflăm din când, când atunci când mafioții se ceartă între ei. Iar noi, fraieriii, suntem beneficiarii, că fiti atenți toți vom îmbătrâni, la un moment dat. Toți putem fi deposedați de casele noastre, că garanția că ai făcut copii nu este garanția unei bătrâneți fără griji”, a zis Tudor Chirilă aflat joi în Piața Victoriei.

Danezii plătesc multe taxe, bine la ei nu le fură nimeni, pentru ca să fie siguri că vor avea bătrâneți liniștite sau să fie siguri dacă ajung în imposibilitatea de a munci, statul să aibă grijă de ei. La noi, statul nu are grijă de noi, nici dacă m uncim, nici dacă plătim taxe, ba mai mult, dacă îmbătrânim se pare că suntem buni de deposedat de ultimele resurse de bani, adică pensia si așa mai departe”, a mai spus artistul. 

Aici nu mai cere nimeni nimic altceva decât niște lucruri de bun simț, cum ar fi niște demisii. Nu știu dacă mai există DNA, nu știu dacă mai există luptă împotriva corupției astfel încât cineva care mai are o umbră de empatie pentru statul de drept ar putea să înceapă o anchetă reală, care să ajungă până în mădularele acestui corp mafiot care este statul român capturat”, a mai spus  Tudor Chirilă.  

Scopul acestei manifestaţii a fost acela ca participanții să fie ”vocea celor din căminele groazei, care nu se pot apăra singuri” şi tragerea la răspundere a celor ”vinovaţi moral de această tragedie”, potrivit Declic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net