OTV a revenit pe ecranele televizoarelor românilor

Ultima actualizare:
Postarea lui Valentin Jucan de pe Facebook
Postarea lui Valentin Jucan de pe Facebook

Un canal care promovează sigla fostei televiziuni OTV, a cărei licenţă audiovizuală a fost retrasă pe 22 ianuarie 2013 de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a început să emită pe platforma de satelit Telekom TV, fără însă a difuza programe.

OTV a început să emită marţi pe satelitul Hellas Sat 2 pe care emite în România şi platforma Telekom TV (fosta platformă Direct-to-Home - DTH a Romtelecom), au confirmat miercuri, pentru mediafax.ro, surse din industria telecom.

În fapt, marţi seară, abonaţii platformei DTH Telekom TV au început să recepţionze un canal, pe care este promovată sigla televiziunii OTV, căreia i-a fost retrasă licenţa pe 22 ianuarie 2013, în conformitate cu legislaţia audiovizualului, pentru neplata unor amenzi mai vechi.

Ulterior, mai mulţi abonaţi ai platformei Telekom TV au postat comentarii pe pagina de Facebook a companiei Telekom, în care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de introducerea OTV în grila platformei de satelit.

Şi membrul CNA Valentin Jucan a remarcat miercuri, pe contul său de Facebook, că pe platforma Romtelecom (actuală Telekom TV, n.r.) se recepţionează OTV. "Cât de repede a negociat Dan Diaconescu cu Victor Ponta. O încântare. Se pregăteşte reapariţia OTV?", a scris Jucan.


    Postarea lui Valentin Jucan de pe FacebookFoto Facebook
Postarea lui Valentin Jucan de pe FacebookFoto Facebook

Până la momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii companiei Telekom nu au răspuns întrebărilor adresate de cei de la MEDIAFAX pe acest subiect.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras licenţa televiziunii OTV pe 22 ianuarie 2013, în conformitate cu legislaţia audiovizualului, pentru neplata unor amenzi mai vechi.

OTV a primit amenzi în valoare de 1,17 milioane de lei de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, începând din anul 2009 şi până pe 28 martie 2012, când televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat în insolvenţă. Televiziunea nu a făcut dovada achitării lor, fapt pentru care CNA i-a retras licenţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net