(P) Hello Hotels, valoarea confortului tau in Bucuresti

image
Camerele Hello Hotels sunt simple si prietenoase

Esti student si dispui de un buget “studentesc” pentru cazare in Bucuresti? Ai venit in capitala in interes de serviciu, iar bugetul companiei este limitat? Iti propunem un hotel accesibil, tineresc si confortabil. 

Hello Hotels este pozitionat la doar cinci minute de mers pe jos fata de Gara de Nord si doua minute de statiile de metrou sau RATB, într-o zona din care se ajunge foarte usor la centrele de shopping, Centrul Istoric, Universitate sau Romexpo (circa 10 - 20 de minute).

Hello Hotels este brandul de doua stele, 100% romanesc, implementat cu succes de grupul Continental Hotels.  Hotelul este menit sa schimbe imaginea hotelurilor de 2 stele din Romania, iar punctele sale forte sunt tarifele si dotarile. Principiul pe care functioneaza acest hotel este: “ceea ce promitem este exact ceea ce oferim”.

Un brand de succes

Hello Hotels este un concept creat special pentru clasa economy din Romania si a aparut din necesitatea unui astfel de hotel pe piata de profil. Cladirea are 7 etaje plus mezanin si ofera 150 de camere de cazare. Cu o investitie initiala de 4.8 milioane euro, Hello Hotels a fost lansat pe piata hoteliera din Bucuresti in 2008. “Pana atunci Compania Continental Hotels detinea numai hoteluri de 3 si 4 stele, in timp ce segmentul de 2 stele era, si este si acum, o oportunitate. Confortul din camerele modern echipate este completat de atmosfera calda si prietenoasa, tanara si deschisa. Hello Hotels este unic pe piata de doua stele din Romania diferentiindu-se prin politica tarifara si serviciile de calitate oferite (camere cu baie proprie, echipate cu LCD, aer conditionat si conexiune WIFI gratuita; camere pentru persoane cu dizabilitati locomotorii; parcare pazita).

Succesul acestui concept nou de doua stele se observa prin rezultatele obtinute de hotel, care s-au mentinut pe un trend ascendent de la deschidere pana in prezent, in ciuda efectelor negative ale crizei economice resimtite pe piata hoteliera din Romania”, explica Roxana Paun, Brand & Marketing Manager al Continental Hotels. Simplu si prietenos

 “Conceptul a avut la baza standardele internationale ale hotelurilor economy din Europa. totul aici este simplu, usor de inteles si de folosit. Oferim clientilor ceea ce promitem. Va recomandam acest hotel pentru vizitele dvs. in Bucuresti”, incheie Roxana Paun. Pentru oferte actualizate si folosirea sistemului de rezervari on-line, accesati www.hellohotels.ro.

simeon stalpnicul png
FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
iordanescu pandurii 2016 jpg
Cristina Neagu  CSM Bucuresti si SG BBM Bietigheim Mediafax Foto Eduard Vinatoru
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg