(P) Pinum Doors & Windows şi Sudrezidential.ro, un pateneriat de succes

Ultima actualizare:

In baza parteneriatului existent intre Sudrezidential.ro si compania Pinum Doors &Windows, se va implementa utilizarea noii linii de usi REVERSIBILE in finisarea tuturor imobilelor aflate in patrimoniul Sudrezidential.ro.

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud, proiect sustinut si promovat de Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania- Urbanis.Usile Reversibile sunt fabricate dupa ultimile tehnologii si se integreaza perfect atat intr-o amenajare sofisticata cat si in una simpla, cu posibilitati de personalizare a acestora, rezultatul fiind integrarea perfecta in decorul fiecarei incaperi, indiferent de rolul acestora in locuinta.

Noile usi Reversibile indeplinesc cele mai stricte cerinte fiind concepute dupa un design italian, permitand astfel dezolvatorilor de proiecte rezidentiale sau office sau chiar utilizatorilor finali sa nu renunte la calitate in favoarea costurilor scazute si sa aduca un plus de valoarea proiectelor prin finisaje superioare marca Pinum.

Ne gasiti in cadrul TIMON, in perioada 18-21 aprilie 2013, organizat in Bucuresti, Piata Constitutiei, precum si in showroom-ul din Bucuresti, sos. Pipera nr. 48 sector 2.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net