Păcănelele l-au băgat în arest, acum l-au făcut bogat

Ultima actualizare:

    Vasile Alin Mandache a câștigat în data de 29 noiembrieFOTO: SANDRINIO NEAGU
Vasile Alin Mandache a câștigat în data de 29 noiembrieFOTO: SANDRINIO NEAGU

Are de returnat 3 miliarde de lei vechi, bani pe care i-a furat acum doi ani din încasările asociaţiilor de proprietari ca să îi joace la păcănele. Nu numai că nu a dat înapoi nici un leu, dar a jucat în continuare.

Dependenţa jocurilor de noroc l-a făcut, în urmă cu doi ani, să fure încasările asociaţiilor de proprietari şi să joace banii la păcănele. Vasile Alin Mandache (28 de ani) era casier la mai multe asociaţii de proprietari din Suceava.

Omul lua bani de la locatari, dar ”uita” să îi vireze la Termica. Mergea zilnic să îi joace la ”păcănele”, crezând că la un moment dat va da norocul peste el şi se va îmbogăţi. Până când s-au prins autorităţile că omul fură banii, Mandache dăduse deja o ”gaură” de 297.000 de lei. În 2011, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare şi obligat să dea banii înapoi, însă autorităţile spuneau că şansa de a recupera vreun leu din prejudiciu este aprope zero. Alin Mandache nu are nici un bun în proprietate, locuieşte cu părinţii în comuna Mitocu Dragomirnei şi nu are loc de muncă.

Deşi susţine că nu are nici un venit, Mandache nu s-a lăsat de jocurile de noroc şi a găsit resurse să joace la păcănele. În urmă cu câteva zile, a dat lovitura. A luat marele câştig Mega Jackpot: 539.234 de lei (120.000 de euro). Rămâne de văzut dacă din câştig fostul casier de la Termica îşi va plăti frauda de 297.000 de lei sau dacă va prefera să cheltuie banii fără să acopere nici un leu din ”gaura” dată. 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net