Păgubit de bancă, a protestat de la Bucureşti la Luxemburg


  Bucureşti. În octombrie 2011, braşoveanul s-a urcat pe un panou publicitar din Captitală, sperând că i se vor rezolva problemele
Bucureşti. În octombrie 2011, braşoveanul s-a urcat pe un panou publicitar din Captitală, sperând că i se vor rezolva problemele

Braşoveanul care susţine că a fost fraudat cu 250.000 de dolari de Credit Europe Bank Braşov, nu renunţă la proteste. După ce s-a urcat pe un panou publicitar şi pe Gara de Nord din Bucureşti, apoi pe o schelă din Piaţa Sfatului, iar în final pe un panou din centrul Braşovului, bărbatul a a ajuns cu protestul la Luxemburg.

George Bălaşa a urcat marţi pe structura metalică a Gării Luxemburg pentru a atrage atenţia parlamentarilor europeni asupra problemei sale.

Protestatarul român venise pregătit cu o portavoce şi scanda împotriva preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a preşedintelui PE, Martin Schultz, împotriva mafiei din România.

Luxemburg. În urmă cu două zile, românul  s-a urcat pe Gara Luxemburg şi a cerut, din nou, să i se facă dreptate

În urmă cu două zile, românul  s-a urcat pe Gara Luxemburg şi a cerut, din nou, să i se facă dreptate
În urmă cu două zile, românul s-a urcat pe Gara Luxemburg şi a cerut, din nou, să i se facă dreptate

Braşoveanul, care locuieşte de peste 30 de ani în SUA, povesteşte că, în 2007, a depus aproximativ un milion de dolari la Credit Europe Bank Braşov, bani proveniţi din vânzarea mai multor proprietăţi din România, moştenite de la părinţi şi socri.

La 11 august 2010, s-a descoperit frauda de peste două milioane de euro de la Credit Europe, când directoarea de atunci, Otilia Negrilă, a furat banii din conturile clienţilor.

Reprezentanţii băncii l-au despăgubit pe braşovean, însă doar cu 750.000 de dolari. Potrivit acestora, atât au dovedit actele că a avut în cont George Bălaşa.

Omul nu are însă linişte şi spune că nu se lasă până nu primeşte restul banilor.

Protestul de ieri a fost întrerupt rapid de agenţii de securitate ai Parlamentului European.

Bărbatul a fost dat jos de pe schele şi dus la poliţie.

Ea a furat banii clienţilor!

Otilia Argentina Negrilă (46 de ani), fosta directoare de operaţiuni de la Credit Europe Bank Braşov, a reuşit să dea un tun de 2,5 milioane de euro.

Profitând de naivitatea clienţilor, dar şi de încrederea şefilor ea a furat din conturile a 83 de oameni.

Ea a furat banii clienţilor!
Ea a furat banii clienţilor!

Poziţia în care se afla i-a permis accesul la sistemul informatic al băncii, la conturile clienţilor, dar şi la formularele tipizate folosite pentru transferurile bancare.

Femeia este cercetată în stare de arest. Potrivit anchetatorilor, ea a avut drept complici trei operatori de ghişeu şi un casier, cercetaţi acum în libertate.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg