Parcul Eroilor, transformat ilegal în parcare

Ultima actualizare:

    De cum s-a încălzit afară, şoferii au început să-şi lase  maşinile chiar pe spaţiul verde din faţa spitalului. Ei se  justifică spunând că nu au locuri de parcare
De cum s-a încălzit afară, şoferii au început să-şi lase maşinile chiar pe spaţiul verde din faţa spitalului. Ei se justifică spunând că nu au locuri de parcare

Parcare ilegală! În asta s-a transformat de ceva vreme părculeţul de lângă Spitalul Universitar din zona Eroilor. Zeci de şoferi, care vin să-şi viziteze rudele internate, îşi lasă maşinile pe aleile parcului sau pe ceea ce era cândva spaţiu verde. Acum, pământul este plin de urmele de roţi ale maşinilor care l-au invadat.

Din parc nu lipsesc nici gunoaiele şi nici tarabagiii care vând diverse mărfuri. Noua parcare este mană cerească şi pentru boschetari care îi dirijează pe şoferi înspre „locurile libere".

„Nici nu-mi dau seama dacă ăsta e spaţiu verde sau parcare", a declarat Cristi, un tânăr care venise ieri să viziteze pe cineva din spital. „E trist. Aici ar putea fi amenajat ceva frumos pentru ca oamenii să se bucure de spaţiul verde, dar se pare că nu suntem în stare", a adăugat tânărul.

Nici Florica Judeţ, o pensionară care, de asemenea, venise în vizită la o rudă internată, nu are o părere bună despre starea parcului: „Aici nu e parcare. E spitalul şi ar trebui să fie amenajat ceva frumos, unde să poată ieşi bolnavii ca să ia o gură de aer curat".

La rândul lor, şoferii se justifică. „Nu mi se pare normal, dar aste e viaţa. Toată lumea care vine aici, vine la spital. Mi-ar fi convenit să fie cu bani, de ce nu bagă cu bani? Dacă duci maşina în stradă, ţi-o ridică, iar cele trei parcări ale spitalului sunt doar pentru doctori", a spus Ion Istrate.

Zona verde va fi reamenajată în 2012

Este în administrarea Primăriei Sectorului 5 şi ar urma să intre în reabilitare în acest an. Reprezentanţii primăriei spun că nu s-a putut face nimic din cauza vremii, dar şi a celor care îşi lasă maşinile după cum îi taie capul.

Poliţiştii locali au început deja să le lase acestora somaţii, urmând să treacă şi la amenzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
traffic light 876047 1280 jpg
pizza pixabay jpg
semafor camile kumtag china captura video jpg
alfred blaschke parasutism 106 ani guinness world records jpg
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net