Părinţii Mădălinei Pamfile: «Radu Mazăre este ca un tată pentru fiica noastră»

11 noiembrie 2011
article img
Mădălina a pozat în ipostaze sexy, alături de primarul Mazăre şi de alte fete, în ultimul număr al revistei Playboy (fotografii: Playboy)

Mama Mădălinei Pamfile, iubita primarului din Constanţa, nu crede în ruptul capului că fata ei, care abia a împlinit 18 ani, are un partener cu 25 de ani mai în vârstă decât ea. Mai mult, femeia susţine cu tărie că excentricul Radu Mazăre este „ca un tată" pentru Mădălina şi o ajută strict profesional.

Lenuţa Roşca îşi iubeşte fata ca pe ochii din cap. A crescut-o cu toată dragostea, într-un sat din Moldova, şi nu concepe ca acum, când Mădălina este un fotomodel cunoscut, cineva să-i facă rău, să o denigreze.

„Nu cred nici o secundă aşa ceva. Eu ştiu ce am crescut, ce copil am la uşă. A văzut-o cineva pe fata mea în pat cu Radu Mazăre?

A filmat-o cineva în timp ce făceau sex? Şi chiar dacă ar fi găsit-o careva stând alături de acest bărbat în pat, puteau sta ca tată şi fiică", ne-a declarat Lenuţa Roşca.

Femeia ne-a mărturisit că Mădălina nu este copilul ei natural, ci a crescut-o de la doi ani. A luat-o din mâinile unei femei care intenţiona să-şi abandoneze fetiţa într-o gară.

A considerat-o copilul ei şi nu ar lăsa pe nimeni niciodată să-i facă vreun rău.

Radu Mazăre a declarat, pentru revista Playboy, că nu i-a fost niciodată de ajuns o singură femeie. De altfel, primarul Constanţei este cunoscut ca un mare cuceritor

article img
Mădălina a pozat în ipostaze sexy, alături de primarul Mazăre şi de alte fete, în ultimul număr al revistei Playboy (fotografii: Playboy)

„De trei-patru nopţi nu mai pot dormi. Chiar am fost de curând la Mădălina, la Bucureşti, că merg o dată la trei săptămâni.

Îi dau bani, îi duc mâncare, că orice copil trebuie ajutat. Cât am stat la ea, două zile, nu au sunat telefoanele noaptea, nu am văzut maşini la poartă, nimic.

Fata merge cu taxiul prin Bucureşti, iar când vine acasă, vine cu microbuzul şi cu căţelul în braţe", ne-a mai spus mama Mădălinei Pamfile.

În ceea ce priveşte scandalul „profesorului violator" de la Jean Monnet, femeia a ţinut să ne spună că a comentat pe această temă cu Mădălina şi fata s-a arătat oripilată de comportamentul colegei de liceu.

„Mi-a spus că e ruşine să te duci la un bărbat, să nu mai scape de tine. «Eu nu aş putea face aşa ceva, mamă». Astea au fost chiar cuvintele ei.

Cum credeţi că fata mea, care s-a ridicat singură, fără ajutorul nostru, că nu avem nici o avere, ar putea să se culce cu un bărbat care îi poate fi tată?", ne-a mai spus femeia în vârstă de 47 de ani.

Mădălina a venit în Bucureşti la începutul anului trecut, după ce a încheiat un contract cu o firmă de modelling, ceea ce presupunea foarte multe deplasări în Capitală.

De aceea a luat decizia să se mute şi cu şcoala în Bucureşti, la Liceul Jean Monnet. Ea a împlinit de curând 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a.

Iată ce spune Mădălina Pamfile

Mădălina Pamfile a vorbit deschis cu reporterii Click! despre relaţia ei cu Radu Mazăre, primarul Constanţei.

Ziarul nostru a publicat ieri declaraţiile fetei, inclusiv despre atitudinea părinţilor ei în legătură cu această relaţie.

article img
Mădălina a pozat în ipostaze sexy, alături de primarul Mazăre şi de alte fete, în ultimul număr al revistei Playboy (fotografii: Playboy)

Iată ce ne-a spus ea:

„Ne-am întâlnit la şedinţa foto pentru revista Playboy şi, de atunci, el a fost foarte atent cu mine."

„Îmi place că este un bărbat romantic. M-a impresionat când mi-a trimis un buchet de trandafiri."

„După ce ne-am cunoscut, am fost o singură dată la Constanţa. Am stat însă la hotel, nu la el. A venit în fiecare seară să mă ia să mergem în club."

„Abia aştept să vină din Brazilia. Sper ca, atunci când va reveni în ţară, relaţia noastră să devină una mai serioasă. Acum suntem într-o perioadă de tatonări."

„Părinţii mei nu sunt supăraţi că am o relaţie cu un bărbat mai în vârstă decât mine. Ei chiar mă susţin."

Mai citeşte:

Mădălina, iubita lui Radu Mazăre: «Profesorul a luat-o în braţe pe Oana, au făcut poze împreună»

Mădălina: «Mazăre m-a cucerit cu trandafiri!»

Ea este noua iubită a lui Radu Mazăre? Are 18 ani şi l-a cucerit pe edilul Constanţei- FOTO