Pârtiile de schi din Sinaia, închise din cauza vremii

Ultima actualizare:

Nici bine nu s-a deschis sezonul de schi, căci turiștii trebuie să se supună capriciilor iernii. Vremea rea a închis pârtiile de la Cota 2000 din Sinaia, căci gondola nu poate porni din cauza chiciurei.

sinaia partii jpg

Gondola Sinaia, care deserveşte pârtiile de la Cota 2000, din Sinaia, nu este funcţională în a doua zi de Crăciun din cauza vremii nefavorabile, a chiciurei, scrie Adevarul.ro. "În continuare, condiţiile meteo nu permit funcţionarea instalaţiilor de altitudine. Gondola Carp şi Telescaunul Soarelui nu pornesc azi”, este mesajul postat, duminică, pe pagina de Facebook a gondolei din Sinaia. Sunt probleme tehnice şi la instalaţiile de transport pe cablu din Azuga încă din Ajun. Gondola nu funcţionează din cauza unei defecţiuni, iar administratorii lucrează ”contra cronometru pentru remedierea defectiunii in cel mai scurt timp, mai scrie sursa citată. 

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

image

Zeci de intervenții Salvamont: 40 de persoane au fost salvate

Salvamontiştii din întreaga ţară au fost solicitaţi, în ultimele 24 de ore, pentru a interveni în 33 de situaţii. Cele mai multe apeluri le-au avut salvatorii montani din Buşteni şi Lupeni. ”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 33 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, a transmis, duminică, Salvamont România.  

S-au primit 6 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 6 apeluri pentru Salvamont Buşteni, 4 apeluri pentru Salvamont Sibiu, câte 3 apeluri pentru Salvamont Bran, Salvamont Predeal,  Salvamont Gorj, câte două apeluri pentru Salvamont Borşa şi Salvamont Municipiul Braşov şi câte un apel pentru salvatorii montani din Sinaia, Alba, Vrancea şi Bistriţa-Năsăud. ”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 40 de persoane, dintre acestea 18 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, au mai transmis salvamontiştii. S-au mai primit 15 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net