Pasajul de la Piaţa Presei, gata în două luni

Ultima actualizare:

Toţi şoferii văd şantierul de la Casa Presei Libere, dar nu-şi pot imagina cât de puţin mai e până când buldozerele şi macarele vor dispărea din peisaj. Iată cum arată acum lucrările.

Pasajul de la Piaţa Presei Libere prinde contur. S-au turnat deja pereţii de susţinere şi dala de acoperire a acestuia, astfel că lucrarea, începută în martie 2014, ar trebui să fie gata în aprilie-mai.

Astfel, pe Bd. Mărăşti se munceşte de zor la finalizarea pereţilor mulaţi, iar apoi, după întărirea planşeului pe Şos. Kiseleff, se va face joncţiunea între cele două ramuri: Şos. Bucureşti-Ploieşti şi Şos. Kiseleff şi se va începe acoperirea pereţilor mulaţi. Ion Dedu, şeful Direcţiei de Infrastructură şi Transporturi, a anunţat că s-a încheiat turnarea pereţilor de susţinere ai pasajului şi că a fost turnată dala de acoperire, în proporţie de 90%.

”Sperăm ca până la începutul lunii martie, să se încheie tot ceea ce înseamnă structură de rezistenţă şi să se înceapă, practic, lucrările de realizare a carosabilului în interiorul pasajului, dar şi refacerea carosabilului deasupra şi lucrările de finisaje, respectiv partea de carosabil în interior şi acoperirea pereţilor”, a declarat Ion Dedu, la Bucureşti FM.

schema intersecţiei
schema intersecţiei

Pasajul este realizat doar pe sensul de intrare în Capitală. Porneşte din Şos. Bucureşti-Ploieşti cu două benzi de circulaţie şi se bifurcă: două benzi de circulaţie spre Kiseleff şi o bandă de circulaţie lărgită spre Mărăşti. Valoarea investiţiei se ridică la 75 de milioane de lei.

Utilajele lucrează în  prezent la finisarea  porțiunii din subteran  a pasajului, care va avea  o lungime de 550 de metri
Utilajele lucrează în prezent la finisarea porțiunii din subteran a pasajului, care va avea o lungime de 550 de metri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net