Pasajul Unirii din Bucureşti, inundat în urma furtunii

Ultima actualizare:

    Ambele sensuri de mers sunt blocate
Ambele sensuri de mers sunt blocate

Pasajul Unirii din Capitală a fost inundat în urma furtunii care s-a produs duminică dimineaţă, fiind închis circulaţiei rutiere până când reprezentanţii Apa Nova vor scoate apa cu motopompe, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Ambele sensuri de mers sunt blocate în Pasajul Unirii, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă şi apa s-a acumulat în pasaj.

Până la deschiderea circulaţiei în Pasajul Unirii, şoferii pot circula pe deasupra pasajului sau pot folosi rute alternative. În zona Pasajului Unirii sunt poliţişti rutieri care deviază traficul, a precizat sursa citată.

Reprezentanţii Apa Nova intervin pentru scoaterea apei acumulate în Pasajul Unirii, iar circulaţia, oprită de aproximativ o oră, va fi reluată în 10-15 minute, au mai arătat sursele citate.

Bucureştiul a fost, duminică dimineaţă, sub avertizare cod portocaliu de ploi şi vijelii. Timp de aproximativ o oră, în Capitală a plouat torenţial, au fost descărcări electrice, iar vântul a depăşit la rafală 75-80 de kilometri pe oră, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net