Patru sfaturi ca să păstrezi periuţa de dinţi curată

Tine periuţa de dinţi cât mai departe de toaletă! Chiar dacă baia ta nu este foarte spaţioasă, iar chiuveta unde ţii periuţa este aproape de closet, suportul din plastic trebuie să fie ţinut la distanţă cât mai mare de vasul de toaletă. Motivul? De fiecare dată când tragi apa, un număr foarte mare de bacterii este trimis în aer şi astfel acestea pot ajunge pe periuţa ta

Curăţ-o bine după fiecare utilizareSpală periuţa cu apă curată de fiecare dată înainte şi după ce o foloseşti. Pentru o mai bună îngrijire, o poţi clăti, o dată pe săptămână, cu o soluţie antiseptică precum apa de gură.

Păstrează periuţa uscatăBacteriile se înmulţesc mai ales într-un mediu umed. Ai grijă că periuţa ta să fie păstrată uscată între periaje. De asemenea, evită folosirea capacelor de protecţie de plastic imediat după periaj pentru că acestea împiedica uscarea.

Schimbă periuţa o dată la 3 luniÎnlocuieşte periuţa de dinţi o dată la 3,4 luni. De asemenea, aceasta trebuie schimbată dacă ai folosit-o într-o perioadă în care ai fost bolnav (răceală, gripă, gingivită gravă).

Alte sfaturi:-    Nu împrumuta periuţa de dinţi!-    Aşază periuţa în suportul de plastic cu capul în sus!-    Evită contactul periuţei tale cu alte periuţe de dinţi!-    Când pleci în călătorie protejează periuţa folosind un capac de plastic!

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
horoscop
Loredana Groza FOTO Facebook
Discursul lui Putin a fost transmis pe ecrane gigant în Piața Roșie FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg