Păzea! Trei "ninja" îşi vând armele în târg

Ultima actualizare:

    O simplă vizită în ţârg te poate înnarma din cap până-n picioareFoto Shuttestock
O simplă vizită în ţârg te poate înnarma din cap până-n picioareFoto Shuttestock

Ce te aştepţi să găseşti într-un târg de vechituri din Capitală? Oale, ţoale, piese auto, obiecte de artă uitate de timp, bibelouri, poate. Poliţiştii locali ai sectorului 4 au confiscat, ieri, un întreg arsenal de arme albe, demn de un luptător ninja.

Control-fulger, ieri, în târgurile de sfârşit de săptămână din Capitală. Poliţiştii locali ai sectorului 4, însoţiţi de edilul Cristian Popescu-Piedone, au luat la puricat comercianţii care îşi scot la vânzare vechiturile din casă. Ce au găsit în cel mai mare talcioc din oraş, depăşeşete orice aşteptări: un arsenal complet de arme albe, care poate fi folosit cu succes de orice explorator al junglei amazoniene ori de luptătorii ninja. Oamenii legii au confiscat pumnale, baionete, macete, box-uri, steluţe shuriken şi cuţite Stiletto de la trei indivizi care se credeau ninja.


    Arsenalul găsit de inspectoriFoto Click!
Arsenalul găsit de inspectoriFoto Click!

Armele, expuse la vânzare în târgul din Vitan, puteau ajunge oricând pe mâna unor tineri teribilişti ori a infractorilor. Ele au fost confiscate de oamenii legii, iar comercianţii amendaţi cu 6.000 de lei. Până la închiderea ediţiei, reprezentanţii târgului Autovit nu au putut fi contactaţi pentru a exprima un punct de vedere.

Piedone, în război cu supermarket-urile

Primarul sectorului 4 a demarat o campanie de verificare a magazinelor alimentare şi a supermarketurilor din sector. În două săptămâni de control, reprezentanţii primăriei au aplicat amenzi de peste 1,5 milioane de lei pentru abateri grave de la normele de igienă şi pentru comercializarea produselor alimentare expirate ori fără etichetă.

Click! spune

Ninja sau shinobi erau asasini plătiţi în Japonia Evului Mediu. Luptătorii ninja au fost adesea folosiţi în disputele dintre marii seniori japonezi (daimyo) şi clanurile de samurai. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net