Pe 1 iunie se deschid ștrandurile. Uite unde te bălăcești până atunci!

simeon stalpnicul png
Piscina Aqua Garden

Vom avea un weekend cu adev─ârat de var─â. Se anun╚Ť─â 32 de grade Celsius la umbr─â, astfel c─â o b─âl─âceal─â este numai bun─â. Din p─âcate, ╚Ötrandurile nu ╚Öi-au deschis por╚Ťile, ├«ns─â v─â pute╚Ťi r─âcori la o piscin─â.

C─âldura i-a luat prin surprindere pe patronii de ╚Ötranduri care nu au apucat s─â amenajeze locurile pentru b─âl─âceal─â. Abia pe 1 iunie ├«╚Öi vor deschide por╚Ťile, inclusiv cele de╚Ťinute de afaceristul Cristi Borcea: Magic Place ╚Öi Drumul Taberei.

Primul dintre ele v─â va ├«nt├ómpina cu mici schimb─âri. Intrarea se va face pe baz─â de br─â╚Ťar─â ╚Öi tot cu ea ve╚Ťi pl─âti ╚Öi consuma╚Ťia. ├Änc─ârcarea banilor se va face tot la intrare, iar dac─â nu-i cheltui╚Ťi pe to╚Ťi ve╚Ťi primi restul la plecare.

╚śi acum v─â spunem unde pute╚Ťi petrece p├ón─â atunci o zi la plaj─â.

Piscina Aqua Garden Militari vă așteaptă între orele 9.00-20.00. Intrarea costă 30 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei de vineri până duminică.

Copiii cu v├órsta cuprins─â ├«ntre 0 ╚Öi 4 ani beneficiaz─â de intrare gratuit─â, iar cei de p├ón─â ├«n 7 ani au o reducere de 50% din biletul ├«ntreg.ÔÇŁNu mai facem rezerv─âri. Cine vine, intr─âÔÇŁ, ne-au spus angaja╚Ťii de aici.

Clubul Diamon, aflat în Parcul Tineretului, a deschis și el piscina exterioară, care are o capacitate de aproximativ 600 de locuri.

Pre╚Ťul biletului este de 40 de lei pentru adul╚Ťi, de luni p├ón─â vineri, ╚Öi 30 de lei pentru copii.

În weekend se plătește 60, respectiv 40 de lei. Programul începe la ora 9.00 și se termină la ora 19.00.

Pentru cei care stau în nordul Capitalei sau în împrejurimi pot veni să se distreze la piscina Ambasad'Or din Otopeni.

ÔÇŁPiscina semiolimpic─â din cadrul complexului nostru poate uda peste 300 de persoane ├«n senza┼úionalele ÔÇ×espuma partyÔÇŁ sau te poate vr─âji definitiv cu show-urile dansatorilor ╚Öi animatoarelor care se zbat ├«ntr-o bul─â plutitoare, exact deasupra piscineiÔÇŁ, spun cei de la Ambasad'Or.

Intrarea costă 50 de lei indifernt de zi, iar programul este între 10.00 și 22.00.

Piscina The President, aflat─â ├«n Parcul Tei, s-a deschis ├«nc─â de weekend-ul trecut ╚Öi ├«╚Öi va primi oaspe╚Ťii p├ón─â pe 30 septembrie.

Adul╚Ťii pl─âtesc ├«n timpul s─âpt─âm├ónii 30 de lei ╚Öi 50 de lei s├ómb─âta ╚Öi duminica, iar cei mici 20, respectiv 30 de lei.

Se pot face ╚Öi abonamente. Acestea cost─â 400 de lei pentru tot sezonul, studen╚Ťii ╚Öi copiii p├ón─â 14 ani pl─âtesc 300 de lei.

V─â pute╚Ťi face rezerv─âri pentru a avea ╚Öezlongul asigurat.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg