Pe 10 octombrie se deschide Salonul Auto Român. Unde se va ține manifestarea și ce trebuie să știi despre ea

Îți plac mașinile elegante, cele sport sau cele speciale de teren, te interesează accesoriile auto, ești pasionat de cele mai noi apariții în domeniu? Ei bine în perioada 10 – 15 octombrie la București, în cel mai mare complex expozițional din România are loc Salonul Auto București & Accesorii 2023. Peste 25.000 de metri pătrați vor fi ocupați de participanții la târg așa că timp de șase zile, toate drumurile celor care iubesc noutățile auto trebuie să treacă pe la Romexpo 

SAB 2023 este găzduit de Romexpo
SAB 2023 este evenimentul nr 1 al pasionaților de automobile din România. Foto: sab.ro

Ediția 2023 este una aniversară, a XX-a și organizatorii promit un adevărat eveniment. Aproape nu există firmă celebră de mașini care să nu fie reprezentată aici dar peste tot și toate ochii celor care vor trece pragul SAB 2023 vor fi atrași de noutăți. Vehiculele vor fi expuse în pavilionul B2 și în zona din jurul acestuia.  

Noutățile de la SAB 2023 

Printre evenimente se numără lansarea oficială din România, în standul SMT(SUBARU MOTORS TRADING) a SUV-ului Subaru Solterra, primul model electric al mărcii nipone. La standul firmei vor fi expuse în premieră noile modele Ssangyong: Korando E-Motion și Torres, precum și noile Tivoli facelift, Tivoli Grand facelift, Rexton facelift și Musso Grand facelift. 

Honda România va fi prezentă la SAB 2023 2023 cu soluții de mobilitate pe patru și două roți. La standul auto, pot fi admirate noutățile electrice Honda: CR-V, ZR-V, e:Ny1, Civic și HR-V. La standul moto va fi prezentă întreaga gamă Honda de scutere de 125 cc, ca soluție pentru mobilitatea urbană. 

Mit Motors International prezintă gama completă Kia la Salonul Auto București, inclusive modele hibride, plug-in hibride și 100% electrice, precum Niro EV. Dar noutatea standului este prezența în premieră a modelului electric EV6 GT cu 585 CP și o accelerare de la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde. Alte atracții pentru vizitatori include o mașină de curse Kia Ceed TCR de 450 CP.  

În ceea ce privește mașinile italiene, atrag atenția ultimele modele Alfa Romeo, incluzând Stelvio si Tonale, acestea combină stilul unic cu performanța impresionantă.  

Pentru pasionații de mașini de teren, vizitatorii SAB vor putea face cunoștință cu modelul fanion al gamei Jeep și anume Noul Grand Cherokee.  

De la târg nu vor lipsi standurile unor producători cunoscuți de ATV-uri, biciclete. Peste 7000 de metri pătrați din expoziție sunt rezervați la peste 600 de branduri din domeniul echipamentelor, spălătoriilor self service, pieselor și accesoriilor 

Curse de drift la SAB 2022
Iubitorii de adrenalină vor putea urmări demonstrații de drift. Foto: sab.ro

Activități la SAB 2023  

-Joi, 12 Octombrie, are loc exercițiul tactic de intervenție ”Autobuzul 23” – se va desfășura printr-un scenariu inedit, organizat de Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, în cooperare cu Inspectoratul General pentru Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. 

-Conform organizatorilor, pe toată durata SAB, la standul Registrul Auto Român, curioșii pot descoperi autolaboratorul pentru calitatea aerului ambient, cunoscut ca ”aerul zero”. În plus, amatorii pot beneficiați de verificări gratuită și rapoarte de expertiză detaliate în pachetul RAR eXpert.  

-pe toată durata târgului are loc o expoziție de camioane, dube și vehicule de transport personalizate de artiști împătimiți în arta tuningului exterior 

-în weekendul 13-15 Octombrie au loc demonstrații de drift, sub coordonarea campionului profesionist Sorin Ene. La doar 14 ani desemnată regina driftului din Europa, fata acestuia, Alice Ene, vine cu un show de drift spectaculos. 

-tot în weekendul 13-15 Octombrie, publicul vizitator este așteptat la unul din cele mai cunoscute Campionate de Car Audio la nivel mondial,  

-la SAB 2023 își vor aduce o parte din „perlele” din dotare, membrii Clubului Mașinilor de Epocă 

-În standul RoMotion Simulator vizitatorii sunt invitați să încerce un simulator Full Motion, compus din 6 scaune și ochelari virtuali. Virtual coaster garantează o senzație plină de adrenalină prin vederea la 360 grade jur-imprejur, vedere în altitudine oferind senzația de înălțime, mișcările sincronizate ale scaunului și senzația de viteză. 

-nu lipsește de la SAB 2023 „Fulger McQueen”, mașina adorată de copii din filmul “Cars” 

-pentru gurmanzi și însetați există și o zonă în care sunt aliniate celebrele rulote de street food  

Cum se face accesul la SAB 2023 

Pentru a vedea toate atracțiile SAB 2023, biletele se pot procura în două moduri: 

-online de pe site-ul: www.bilet.ro și sunt valabile pentru orice zi de eveniment în perioada 10-15 Octombrie. 

-direct de la casele de bilete aflate la intrarea în eveniment pe tot parcursul desfășurării acestuia.  

 -preț bilet: 60 lei. 

-Accesul copiilor sub 7 ani, al persoanelor cu dizabilități (pe baza unui document doveditor) este gratuit. 

Programul SAB 2023 

 10 Octombrie: orele 12.00 – 19.00 

Între 11- 14 Octombrie: orele 10.00 – 19.00 

15 Octombrie: orele 10.00 – 18.00. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ccf2ec4a 1981 409f 83e8 f7e4b5926647 jpg
masina de spalat webp
Două anotimpuri în România. FOTO observatoruph.ro
image png
drone record guinness china jpg
papa francisc jpg
laza 1 jpg
biserica neagra obiective turistice orasul brasov 6 2048x1536 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net