Pe cine propune Traian Băsescu pentru prezidențiale. „Dacă trebuie să aleg dintre Ciucă, Ciolacu şi Geoană nu mă duc la vot”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut mai multe declarații interesante duminică seara la Digi 24. Despre alegerile la Primăria Capitalei a spus că nou intrata în cursă Gabriela Firea ar avea șanse de reușită numai dacă s-ar retrage Cristian Popescu Piedone, clasat pe locul trei în sondaje. Tot el spune că Piedone nu va lua această decizi pentru că „este în înțelegere cu Ciolacu”. Vorbind despre alegerile prezindențiale, Traian Băsescu a declarat că nu ar vota pe niciunul dintre Ciolacu, Ciucă sau Geoană. El spune că Partidul Național Liberal ar trebui să se orienteze către altcineva și a rostit un nume.

Traian Băsescu: „Niciunul dintre ei”

traian basescu

Întrebat pe cine dintre Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană ar vota la alegerile prezidenţiale, dacă acestea ar fi opţiunile, Traian Băsescu a răspuns că ar prefera să nu meargă la vot.

El a adăugat că generalii, referindu-se la liderul PNL Nicolae Ciucă ar trebui „să-şi mănânce pensiile speciale şi să lase politica pentru politicieni”, iar despre Ciolacu afirmă că „e un merticar care le învârte, le întoarce şi le zăpăceşte”.

În ce îl priveşte pe Geoană, Băsescu spune că „l-a bătut oriunde l-a prins” şi că „pe cont propriu nu va intra în turul doi”, scrie News.ro

„Ciolacu, Ciucă sau Geoană, nu mă duc la vot. Niciunul dintre ei.

„Dacă nu se produce un cutremur după locale, va fi probabil Ciolacu şi generalul Ciucă, deşi eu nu am încredere, România a mai fost condusă de generali, a avut Revoluţia în care generalii au fost băgaţi până peste cap, a avut în Al Doilea Război Mondial cu general conducător, deci generali ar fi bine să stea la locul lor şi să lase politica pentru politicieni. (...) Să stea să-şi mănânce pensiile speciale şi să lase politica pentru politicieni”, a completat Băsescu.

Ce nume a rostit Traian Băsescu

Băsescu a mai precizat că „liberalii au şi varianta Emil Boc.

Mă gândesc că liberalii au şi varianta Emil Boc, care stă mult mai bine în sondaje, dacă vor să vadă lecţia Firea să încerce cu Ciucă şi nu cu Emil Boc”, a continuat fostul şef de stat.

Să ia om de partid care să mobilizeze partidul. Eu m-aş uita la oameni cu performanţă politică în PSD sau PNL. Părerea mea e că au candidatul şi îl ocolesc. Dacă Iohannis încă ţine sub control PNL şi vrea Ciucă, Ciucă va fi”, a completat Traian Băsescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
rochii vacanta jpg
via dell amore calea iubirii jpg
scoala jpg
media 172171263041807200 png
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
wizz air avion jpg
Marea Neagra FOTO Shutterstock jpg
imparatul care nu iubea roma historia ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net