Pensia colosal─â pe care so╚Ťia lui Florin Iordache o prime╚Öte lunar. Magdalena a fost judec─âtor

image
Florin Iordache are o so╚Ťie care prime╚Öte de la stat o pensie uria╚Ö─â

Incredibil, dar adev─ârat! Magdalena Iordache, so╚Ťia vicepre╚Öedintelui Camerei Deputa╚Ťilor Florin Iordache, are o pensie lunar─â de 25.400 de lei. A fost judec─âtor la ├Änalta Curte de Casa╚Ťie ╚Öi Justi╚Ťie.

Pensiile speciale ale magistra╚Ťilor sunt ├«ncredibil de mari, ├«n raport cu cele ale rom├ónilor care au avut alte profesii ╚Öi beneficiaz─â de venit ├«n func╚Ťie de c├ót au cotizat. 

Ultima declara╚Ťie de avere a vicepre╚Öedintelui Camerei Deputa╚Ťilor Florin Iordache, pe 24 noiembrie, arat─â c─â so╚Ťia lui, Magdalena a c├ó╚Ötigat ├«n 2019 un venit din pensie de 308.800 lei, adic─â 25.400 de lei lunar.

Aceasta a fost judec─âtor, iar ultimul loc de munc─â a fost la ├Änalta Curte de Casa╚Ťie ╚Öi Justi╚Ťie. 

Iordache, devenit celebru pentru ÔÇŁalt─â ├«ntrebare,ÔÇŁ a adus acas─â din indemniza╚Ťia de deputat 155.148 lei, adic─â 12.929 lei, ├«n fiecare lun─â.

image
Magdalena Iordache a fost judec─âtor la ICCJ

Tot din declara╚Ťia de avere afl─âm c─â so╚Ťii Iordache de╚Ťin dou─â autoturismeVW Golf, din 2013, ╚Öi o Toyota, din 2019. De asemenea, cei doi ├«mpart un imobil ├«n Bragadiru, cu o suprafa╚Ť─â de 238 mp, cump─ârat ├«n 2009, dar ╚Öi un teren de 450 mp, ├«n aceea╚Öi localitate din Ilfov.

├Än ziua ├«n care fostul ministru al Justi╚Ťiei, ├«n guvernarea D─âncil─â, a completat documentul ace╚Ötia aveau pe carduri 151.118 lei: el, 86.118, iar ea 65.000 de lei.

Cite╚Öte ╚Öi: 

https://www.click.ro/news/national/florin-iordache-sef-al-consiliului-legislativ-s-capatuit-pe-viata-8-controverse-legate

https://www.click.ro/news/national/florin-iordache-nu-este-primul-parlamentar-care-face-semne-obscene-politicienii-care

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg