Pensionarul care dădea curve contra bălegar a scăpat de închisoare

Ultima actualizare:

    Moş Iacob a fost  trimis în judecată  pentru trafic de  minori şi act  sexual cu minori.  Şase dintre cele  opt “chiriaşe” ale  lui moş Iacob  aveau sub 18 ani (foto: Cătălina Cocoloş)
Moş Iacob a fost trimis în judecată pentru trafic de minori şi act sexual cu minori. Şase dintre cele opt “chiriaşe” ale lui moş Iacob aveau sub 18 ani (foto: Cătălina Cocoloş)

Pensionarul de 77 ani acuzat că a obligat opt tinere să se prostitueze a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Iacob Maxim a fost judecat pentru trafic de minori şi act sexual cu minori şi şi-a recunoscut faptele.

Iacob Maxim (77 de ani), pensionarul din Târgu Frumos acuzat că a obligat mai multe tinere să se prostitueze, a fost condamnat joi de Tribunalul Iaşi la trei ani de închisoare cu suspendare. Bătrânul a fost obligat să le plătească victimelor şi o serie de daune. Sentinţa nu est definitivă. „Suntem mulţumiţi de hotărârea instanţei. Nu o vom ataca. Pentru clientul meu a fost ca un duş rece. El a recunoscut faptele, iar scopul nostru era să obţinem o pedeapsă cu suspendare", a susţinut Liviu Filip, avocatul lui Iacob Maxim.

Pensionarul a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru act sexual cu un minor şi trafic de minori. Potrivit procurorilor, Iacob Maxim găzduia fetele în locuinţa sa şi le punea să muncească în gospodăria personală de dimineaţă până seara.

„În perioada 2007-februarie 2010 inculpatul ar fi racolat tinere care proveneau din familii sărace sau dezorganizate prin declaraţii mincinoase, în sensul că le oferea locuri de muncă la solariile lui, promiţându-le 25 de lei pe zi (inclusiv  cazare, plus masă) fără ca acestea să figureze ca angajate în mod legal", se precizează în rechizitoriu.

La finalul zilei de muncă, tinerele întreţineau relaţii sexuale cu diferte persoane de la care ar fi primit între 40 şi 60 de lei. Procurorii susţin că moş Iacob le lua o parte din sumele încasate. Clienţii i-ar fi plătit „chirie" pensionarului câte 10-20 de lei şi i-ar fi lăsat lăsat „atenţii": mici, carne, băutură sau ţigări.

Procurorii adaugă că unul dintre bărbaţi ar fi adus pentru a întreţine relaţii sexuale şase kilograme de caş, lapte şi trei căruţe cu bălegar pentru solarii.

Pe aceeaşi temă:

Moş Iacob dădea curve contra bălegar

Septuagenarul care a primit bălegar pentru sex: «Fetele au căutat-o! Ele au tras de mine!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net