Percheziții la Universitatea din Craiova. Profesorii de la Medicină, acuzați de luare de mită

image
Perchezițiile se fac în birourile profesorilor de la Medicină (foto: facebook/umfc)

Procurorii Instanței Supreme au ajuns și la Craiova, la Universitatea de Medicină și Farmacie, unde fac percheziții de amploare. Sunt vizate mai multe cadre didactice, acuzate că ar fi luat mită de la studenți pentru a-i ajuta pe aceștia să promoveze examenele.

UPDATE Ora 13.56: 80 de persoane duse la audieri, opt profesori suspectați de mită. Nu mai puțin de 80 de persoane au fost audiate de procurori în urma descinderilor și perchezițiilor de la Universitatea de Medicină Craiova. Conform nor surse judiciare, opt profesori sunt suspectați de luare de mită de la studenți. Dascălii vizați de anchetă predau la catedrele de Medicină și Moașe și asistență medicală, scrie Mediafax.

Învățământul universitar de stat de la noi mai primește o lovitură. Profesorii Facultății de Medicină din cadrul Universității din Craiova au fost luați la întrebări în această dimineață, în legătură cu acuzațiile de luare de mită care li se aduc. Ei trebuie să ofere lămuriri, deoarece sunt suspectați că ar fi primit bani de la studenți pentru a-i ajuta pe aceștia să promoveze, nemeritat, o serie de examene.

Conducerea instituției nu a oferit o explicație până în acest moment, întrucât perchezițiile sunt în curs de desfășurare. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea ne vor parveni.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Viktor Orban FOTO AFP
Prizonieri britanici eliberați de Rusia / Foto Aiden Aslin via BBC
image
image
image
image
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg