Peste 100 de turi╚Öti bloca╚Ťi ├«n telegondol─â la Mamaia. ISU: ÔÇ×A fost o defec╚Ťiune la sistemul de rulareÔÇŁ

image
├Än urma incidentului din sta╚Ťiunea Mamaia, dou─â persoane au suferit atacuri de panic─â

Peste 100 de turi╚Öti au r─âmas bloca╚Ťi ├«n telegondol─â la Mamaia, joi sear─â. Oamenii au r─âmas suspenda╚Ťi timp de aproape 30 de minute din cauza unei defec╚Ťiuni, au declarat reprezentan╚Ťii ISU Dobrogea. Dou─â persoane au suferit atacuri de panic─â, iar una dintre ele a le╚Öinat.

Telegondola din Mamaia s-a blocat ├«n timp ce mai multe persoane se aflau ├«n cabine. Jum─âtate de or─â au stat suspenda╚Ťi oamenii ├«n interiorul telegondolei, iar o femeie a le╚Öinat. ╚śeful ISU Dobrogea, Cristian Amarandei c─â a fost vorba de o problem─â tehnic─â. 

Cabinele telegondolei au fost ac╚Ťionate manual, au anun╚Ťat salvatorii, ajun╚Öi la fa╚Ťa locului. 

Telegondola blocat─â la Mamaia a intrat ├«n repara╚Ťii

ÔÇ×A ap─ârut o defectiune la sistemul de rulare. Personalul a actionat sistemul de urgen╚Ťe, iar apoi rularea se face mai incet, dar ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â. Am asigurat echipaje de urgen╚Ť─â la cele dou─â puncte de urcare ╚Öi coborare ale telegondolei. Din peste 90 de persoane scoase din cabinele de telegondola, dou─â au suferit atac de panic─â. Una dintre ele a fost transportat─â la Spital. ├Än scurt timp se va finaliza ac╚Ťiunea. E o vitez─â de rulare de siguran╚Ť─â acum. Se poate comunica printr-un sistem radio cu cei din cabine. Am fost apela╚Ťi prin sistemul de 112 de persoanele care au sesizat c─â exist─â o problem─â. Mai sunt ├«n jur de 15 persoane de extras, iar ac╚Ťiunea se va finaliza ├«n scurt timp", a declarat ╚Öeful ISU Dobrogea.

"Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, din cauza unei probleme tehnice a trebuit sa oprim instala╚Ťia. Colegii de la departamentul tehnic lucreaz─â s─â remedieze aceast─â problem─â c├ót mai repede cu putin╚Ť─â! ├Änc─â o dat─â ne cerem scuze pentru situa╚Ťia creat─â!", au transmis reprezentan╚Ťii Telegondolei pe pagina de Facebook. 

Telegondola Mamaia S.R.L. a fost inaugurat─â ├«n data de 16 iulie 2004. O plimbare cu telegondola dureaz─â 8 ÔÇô 12 minute ┼či se desf─â┼čoar─â pe o lungime de doi kilometri ├«ntre hotel Perla ┼či Cazino, pe ambele sensuri.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png