Peste 15 designeri faimoși la «FashionTV Festival»! Iată cum se va desfășura festivalul

image
„FashionTV Festival” se va desfășura la Brașov anul acestafoto: fashiontvromania.com

Festivalul de modă „FashionTV Festival” va avea loc pe 26 și 27 iunie. Evenimentul va reuni pe catwalk peste 15 designeri faimoși și peste 40 de modele, care vor susține 16 prezentări de modă, ale brandurilor cunoscute din toată lumea.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 20.00 în incinta hotelului de cinci stele Aro Palace Brașov. Aici vor fi prezenți designeri precum Andreea Dogaru, Mineli Boutique, Nausica, Lăcrămioara Iordăchescu & Adela Diaconu, Loulou, Iulia Ghenea și Emilia Tudoran, Alice Design Boutique, Ocassion și Claudia Rawlings, din România, dar și designeri precum Walid Atallah din Emiratele Arabe Unite, Bassam Al Cherif din Liban, Yulia Kosyak din Rusia sau Les P’tites Bombes din Franța, acest brand fiind și principala atracție a festivalului.

Les P’tites Bombes aduce în România noua colecție de încălțăminte, pe care o va introduce pe piața românească prin intermediul „FashionTV Festival”. Aceștia au o experiență de peste 20 de ani pe piața modei, cu nu mai puțin de 1400 de magazine deschise în Franța și în multe alte țări din Europa.

Colecția de rochii de mireasă a faimoasei Andreea Dogaru va fi prezentată în premieră în cadrul evenimentului. Aceasta a obținut titlul de „Designer al Anului  2014 în România”. O altă prezentare de modă mult așteptată va fi cea prezentată de Walid Atallah, faimosul designer din Emiratele Arabe Unite. Colecția va fi una opulentă, cu rochii încrustate cu diamante, perle și petre prețioase foarte scumpe.

Acestea nu sunt singurele surprize pe care le aduce festivalul. Acesta se va sfârși cu o petrecere exclusivistă marca FashionTV, care se va desfășura în „Club Times Brașov”. Accesul se va face pe bază de invitație sau bilet.

Iată una dintre cele mai cunoscute colecții ale Andreei Dogaru

FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Anamaria Prodan jpg
Proteste în Daghestan FOTO: Captură Twitter
Deșeuri electrice  FOTO Shutterstock jpeg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg