Peste 20 de autocare cu pasageri veniţi din Germania şi Spania blocate la Nădlac

Ultima actualizare:

    Peste 20 de autocare au ajuns în cursul nopţii trecute (15/16 martie) şi, în prezent, încă se află la frontierăFoto: pressalert.ro
Peste 20 de autocare au ajuns în cursul nopţii trecute (15/16 martie) şi, în prezent, încă se află la frontierăFoto: pressalert.ro

Peste 20 de autocare cu români sosiţi din Germania şi Spania sunt oprite de câteva ore la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pentru trierea medicală a pasagerilor. La Vama Nădlac sunt detașați 5 medici care fac controlul fiecărui pasager.

Peste 20 de autocare au ajuns în cursul nopţii trecute (15/16 martie) şi, în prezent, încă se află la frontieră, scrie pressalert.ro.  

Surse din cadrul PTF Nădlac II au declarat pentru Radio Timişoara că pasagerii trebuie să urmeze procedurile de triere medicală, ulterior putând fi duşi în carantină.

Ar fi vorba de câteva sute de pasageri din aproximativ 20 de autocare. “Poliţia de Frontieră a explicat că procedurile sunt îngreunate de faptul că, având în vedere ca toţi cei care vin din ţări unde sunt mai mult de 500 de cazuri de coronavirus vor intra în carantină, sunt mult mai mulţi cei care trebuie să completeze declaraţiile pe proprie răspundere. Ulterior, fiecare pasager trece prin controlul celor de la DSP”, scrie Pressalert.ro.

La PTF Nădlac II, conform Poliţiei de Frontieră Arad, timpul de aşteptare pentru efectuarea formalităţilor de intrare în ţară este de aproximativ 60 de minute, de trei ori mai mare decât în mod obişnuit. Aici se face controlul pe şase artere de intrare şi două de ieşire din România.

La Vama Nădlac sunt detașați 5 medici care fac controlul fiecărui pasager.

Pasagerii autocarelor din Germania vor fi obligați să se izoleze 14 zile la domiciliu.

Citește și:

Pacientul nr. 32, poliţistul de frontieră din Iaşi infectat cu Covid-19: „Sunt izolat de tot ce înseamnă viaţă. Dar pe voi, toţi, vă rog, STAŢI ACASĂ!”

Coronviusul amână taxele și impozitele. Iată ce a stabilit ministrul Finanțelor Florin Cîțu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net