Petre Roman, în doliu. Socrul lui a murit brusc

Ultima actualizare:

    Petre Roman este în doliu după ce socrul lui a muritFoto: Click!
Petre Roman este în doliu după ce socrul lui a muritFoto: Click!

Petre Roman trece prin clipe grele. Socrul lui, Haralambie Chifiriuc, a murit brusc, la 68 de ani. Tatăl Silvie Chifiriuc a fost înmormântat marţi (10 noiembrie), în satul său, iar fostul premier a fost prezent la slujbă.

Haralambie Chifiriuc avea 68 de ani şi nu suferea de vreo boală grea. El a murit brusc, iar familia l-a înmormântat marţi, în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Avrămeni. 

Silvia Chirifiuc a mers de luni în sat pentru a pregăti înmormântarea, conform botosaneanul.ro. Petre Roman a ajuns marţi, în jurul prânzului. Silvia Chifiriuc mai are un frate, însă acesta este stabilit în Spania şi nu a putut veni la timp în ţară. 

Imagini de la înmormântarea lui Haralambie Chifiriuc

Slujba a fost oficiată de doi preoţi şi a fost una simplă. Peste 200 de oameni au participat la ceremonie, printre care şi primarul comunei, Ioan Bucătariu. Haralambie Chifiriuc a fost înmormânat la singurul cimitir din sat, Tudoriului. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net