Petre Roman, lăsat în drum de maşina de teren

simeon stalpnicul png
Petre Roman a rămas cu maşina în drum pe Bulevardul PiperaFOTOGRAFII: BLITZ

Cel mai negru coşmar al oricărui şofer este să te lase maşina în drum. A simţit-o pe pielea lui Petre Roman (71 de ani), care zilele trecute a coborât neputincios din autoturismul de teren care începuse să dea rateuri. Politicianul nu era singur în maşină, ci cu fiul său Petrus, în vârstă de 7 ani.

Fostul premier al României a fost surprins recent în timp ce se învârtea zadarnic pe lângă maşina sa, o Honda CRV. Autoturismul l-a lăsat baltă chiar în timp ce se îndrepta spre casă, după o promenadă prin oraş cu băieţelul său. Pe Bulevardul Pipera, maşina a început să-i facă probleme, iar politicianul a tras imediat pe dreapta pentru a nu încurca traficul.

Petrus l-a aşteptat cuminte în maşină

Îmbrăcat la costum, Petre Roman a coborât din vehicul, a ridicat capota şi a încercat fără succes însă să găsească defecţiunea. În timp ce stătea de pază lângă maşină şi butona telefonul căutând cel mai probabil o soluţie, Petrus aştepta cuminte pe bancheta din spate a maşinii. Din fericire, un şofer l-a recunoscut şi i-a sărit în ajutor. Omul a stat deasupra capotei preţ de câteva minute şi în cele din urmă a reuşit să-i dea de capăt şi să rezolve problema tehnică a maşinii. 

simeon stalpnicul png

Fericit, Petre Roman i-a zâmbit bărbatului şi i-a strâns mâna în semn de mulţumire după care a plecat mulţumit spre casă. Noroc cu bunul-samaritean că altfel cine ştie cât ar fi îngheţat politicianul pe lângă maşină. 

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia