Petre Roman, l─âsat ├«n drum de ma┼čina de teren

simeon stalpnicul png
Petre Roman a r─âmas cu ma┼čina ├«n drum pe Bulevardul PiperaFOTOGRAFII: BLITZ

Cel mai negru co┼čmar al oric─ârui ┼čofer este s─â te lase ma┼čina ├«n drum. A sim┼úit-o pe pielea lui Petre Roman (71 de ani), care zilele trecute a cobor├ót neputincios din autoturismul de teren care ├«ncepuse s─â dea rateuri. Politicianul nu era singur ├«n ma┼čin─â, ci cu fiul s─âu Petrus, ├«n v├órst─â de 7 ani.

Fostul premier al Rom├óniei a fost surprins recent ├«n timp ce se ├«nv├órtea zadarnic pe l├óng─â ma┼čina sa, o Honda CRV. Autoturismul l-a l─âsat balt─â chiar ├«n timp ce se ├«ndrepta spre cas─â, dup─â o promenad─â prin ora┼č cu b─âie┼úelul s─âu. Pe Bulevardul Pipera, ma┼čina a ├«nceput s─â-i fac─â probleme, iar politicianul a tras imediat pe dreapta pentru a nu ├«ncurca traficul.

Petrus l-a a┼čteptat┬ácuminte ├«n ma┼čin─â

├Ämbr─âcat la costum, Petre Roman a cobor├ót din vehicul, a ridicat capota ┼či a ├«ncercat f─âr─â succes ├«ns─â s─â g─âseasc─â defec┼úiunea. ├Än timp ce st─âtea de paz─â l├óng─â ma┼čin─â ┼či butona telefonul c─âut├ónd cel mai probabil o solu┼úie, Petrus a┼čtepta cuminte pe bancheta din spate a ma┼činii. Din fericire, un ┼čofer l-a recunoscut ┼či i-a s─ârit ├«n ajutor. Omul a stat deasupra capotei pre┼ú de c├óteva minute ┼či ├«n cele din urm─â a reu┼čit s─â-i dea de cap─ât ┼či s─â rezolve problema tehnic─â a ma┼činii. 

simeon stalpnicul png

Fericit, Petre Roman i-a z├ómbit b─ârbatului ┼či i-a str├óns m├óna ├«n semn de mul┼úumire dup─â care a plecat mul┼úumit spre cas─â. Noroc cu bunul-samaritean c─â altfel cine ┼čtie c├ót ar fi ├«nghe┼úat politicianul pe l├óng─â ma┼čin─â. 

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
carmen iohannis presidency.ro
anpc litoral mancare restaurante litoral
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg