Petrecere cu șampanie și pișcoturi la o primărie din județul Vaslui, în plină stare de urgență

Ultima actualizare:

    Contribuabilul supărat că funcționarii petreceau în Primăria Puiești a anunțat polițiștiifoto: comuna-puiesti-vaslui.ro
Contribuabilul supărat că funcționarii petreceau în Primăria Puiești a anunțat polițiștiifoto: comuna-puiesti-vaslui.ro

Mai mulți angajați ai unei primării din județul Vaslui au organizat o petrecere chiar în în incinta instituției, fără a mai ține cont de pandemie sau de starea de urgență. Cinci funcționari din Puiești au fost dați de gol de un cetățean care a sunat la Poliție. Cheful a fost spart de oamenii legii.

Petrecerea avea loc în sala de ședință, cu ocazia zilei de naștere a unei colege. Un cetățean nemulțumit că avea treabă de rezolvat și a găsit birourile goale a anunțat polițiștii.

„Cum să dea petrecere în primãrie, în timpul programului? Sfidează chiar așa, toate interdictiile privind epidemia? Pentru noi e distanțare socială, iar ei stau unul lângă altul, fără mască, că altfel nu aveau cum să mănânce și să bea! Nu toți trebuie să respectăm? Și petrecere în timpul programului?”, a spus pentru Vremea Nouă omul care a sunat la 112.

„Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat, în jurul orelor 14.45. Acesta a semnalat că mai multe persoane petreceau în primăria comunei Puiești. Au fost la fața locului polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, care au găsit cinci persoane la o aniversare. A fost aplicată măsura sancționării contravenționale cu avertisment pentru toate persoanele prezente”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net