Petrecere cu ╚Öampanie ╚Öi pi╚Öcoturi la o prim─ârie din jude╚Ťul Vaslui, ├«n plin─â stare de urgen╚Ť─â

12 mai 2020
image
Contribuabilul sup─ârat c─â func╚Ťionarii petreceau ├«n Prim─âria Puie╚Öti a anun╚Ťat poli╚Ťi╚Ötiifoto: comuna-puiesti-vaslui.ro

Mai mul╚Ťi angaja╚Ťi ai unei prim─ârii din jude╚Ťul Vaslui au organizat o petrecere chiar ├«n ├«n incinta institu╚Ťiei, f─âr─â a mai ╚Ťine cont de pandemie sau de starea de urgen╚Ť─â. Cinci func╚Ťionari din Puie╚Öti au fost da╚Ťi de gol de un cet─â╚Ťean care a sunat la Poli╚Ťie. Cheful a fost spart de oamenii legii.

Petrecerea avea loc ├«n sala de ╚Öedin╚Ť─â, cu ocazia zilei de na╚Ötere a unei colege. Un cet─â╚Ťean nemul╚Ťumit c─â avea treab─â de rezolvat ╚Öi a g─âsit birourile goale a anun╚Ťat poli╚Ťi╚Ötii.

ÔÇ×Cum s─â dea petrecere ├«n prim├úrie, ├«n timpul programului? Sfideaz─â chiar a╚Öa, toate interdictiile privind epidemia? Pentru noi e distan╚Ťare social─â, iar ei stau unul l├óng─â altul, f─âr─â masc─â, c─â altfel nu aveau cum s─â m─ân├ónce ╚Öi s─â bea! Nu to╚Ťi trebuie s─â respect─âm? ╚śi petrecere ├«n timpul programului?ÔÇŁ, a spus pentru Vremea Nou─â omul care a sunat la 112.

ÔÇ×Apelul la 112 a fost f─âcut de un b─ârbat, ├«n jurul orelor 14.45. Acesta a semnalat c─â mai multe persoane petreceau ├«n prim─âria comunei Puie╚Öti. Au fost la fa╚Ťa locului poli╚Ťi╚Ötii Sec╚Ťiei 8 Poli╚Ťie Rural─â Iana, care au g─âsit cinci persoane la o aniversare. A fost aplicat─â m─âsura sanc╚Ťion─ârii contraven╚Ťionale cu avertisment pentru toate persoanele prezenteÔÇŁ, a precizat Loredana Stav─âr, purt─âtorul de cuv├ónt al IPJ Vaslui.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg