Piedone, despre stenogramele DNA: ”Un spirit de glumă în stilul meu caracteristic"

Ultima actualizare:

    Cristian Popescu Piedonefoto: Facebook
Cristian Popescu Piedonefoto: Facebook

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din București, a avut o primă reacție după ce g4media.ro a publicat stenograme din ordonanţa DNA de inculpare a liderului de sindicat de la metrou, Ion Rădoi. Potrivit documentului citat, Piedone i-ar fi cerut lui Rădoi să îi dea şi lui spaţii comerciale, la Izvor, în schimbul nedemolării chișcurilor de la metrou.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din București, a declarat pentru G4Media.ro că discuția sa cu Ion Rădoi, șeful sindicatului de la metrou, în care îi cerea o jumătate de stație de metrou pentru spații comerciale, a fost ”o glumă”.

”Am făcut un spirit de glumă în stilul meu caracteristic. Cum să zic, și la telefon, să mi se dea jumătate de stație, păi ce, am înnebunit? Fiecare e pe lege, eu am spus în convorbire că sunt pe lege. Una a fost la telefon, alta sunt documentele (…) Am zis-o într-un spirit de glumă. Hai să fim serioși, am aproape 28 de ani în administrație, nu pot face asemenea greșeli elementare. Am glumit, da, una a fost vorba, alta actele derulate conform legii”, a declarat Piedone pentru G4Media.ro.

El a mai spus că a emis încă din 11 iunie autorizație de demolare pentru chioșcurile de la stațiile de metrou din Sectorul 5. Piedone anunță că aceste chioșcuri vor fi demolate în zilele următoare, pe cheltuiala Metrorex, de către o firmă specializată a Primăriei Sectorului 5.

Continuarea materialului, pe www.g4media.ro

Citește și:

STENOGRAME DNA Piedone către Rădoi: "După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor? Rădoi: "O juma de staţie întreagă îţi dau”

Percheziții DNA la sediul Sindicatului Liber Metrou și locuința liderului Ion Rădoi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net