Pitești: Proxenet și client, bătaie cu cuțitele pentru că nu s-au înțeles asupra banilor pentru serviciile sexuale ale unei tinere

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O partidă de amor plătită s-a transformat într-o bataie sângeroasă, miercuri, într-un apartament din centrul Piteștiului. Pentru că nu s-au înțeles la preț, proxenetul l-a atacat pe client, însă au ajunssă se rănească reciproc: unul la cap, altul la picior.

Doi poliţişti care patrulau, ieri, prin centrul Piteştiului au fost alarmaţi de mai multe ţipete care s-au auzit dintr-un bloc din apropiere. În același timp, un alt echipaj se îndrepta către adresa respectivă, în urma unui apel la 112.

În apartament au găsit doi bărbaţi răniţi. Din primele cercetări, se pare că era vorba de clientul unei prostituate şi de proxenetul acesteia, un bărbat de 22 de ani. Cei doi s-ar fi luat la bătaie după ce clientul, în vârstă de 56 de ani, nu s-a înţeles la bani cu tânăra.  

Bărbații s-au tăiat reciproc   

Tânărul a scos un cuţit, însă bărbatul mai în vârstă a reuşit să i-l smulgă şi l-a tăiat pe individ la picior. S-au încăierat, iar clientul a fost și el rănit în zona capului. Ambii bărbați au ajuns la Spitalul de Urgență din Pitești, iar tânăra de 19 ani a fost dusă la audieri, scrie observatornews.ro.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, un tânăr de 22 de ani, din Bucureşti şi un bărbat de 56 de ani, din Curtea de Argeş, s-au agresat reciproc, lovindu-se cu obiecte tăietor-înţepătoare. Astfel, bărbatul de 56 de ani, a suferit o plagă la nivelul capului şi a fost transportat la spital, iar tânărul prezenta o plagă la nivelul piciorului drept”, precizează IPJ Argeş.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun. 

Citește și: 

Prostituată din Deva, bătută crunt de un client italian pentru că l-a pus să se spele 

Prezentatoare concediată după ce s-a aflat că se prostitua! Se iubește cu un politician

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net