Ploaia nu i-a speriat pe bucureșteni. Atmosferă de senzație la concertul de Ziua Europei

9 mai 2017
article img
Bucureștenii au ieșit din casă să sărbătorească Ziua Europeifoto: Dorin Constanda

Marți, 9 mai, de Ziua Europei, Primăria București a organizat un show special, în care a reunit nume sonore de artiști, cu cariere la nivel internațional. În acest an, România împlinește 10 ani de când face parte din Uniunea Europeană. Cu ocazia acestui eveniment s-a organizat un spectacol de excepție în Piața Universității, unde

Sute de oameni s-au adunat în Piața Constituției, unde, mai mulți artiști concertează cu ocazia Zilei Europei și a celor 10 ani de când România face parte din UE. Se pare că vremea nu a reușit să intimideze bucureștenii care au ieșit din casă în număr cât mai mare, drept dovadă și zâmbetele afișate pe chipurile lor, chiar dacă ploaia s-a pornit la un moment dat.

article img
Bucureștenii nu s-au speriat de ploaieFoto: Dorin Constanda

Surpriza evenimentul o constituie trupa O-Zone. Cei trei băieți din Moldova, Dan Bălan, Radu Sîrbu, şi Arsenie Todiraș s-au reunit, după 12 ani, și au urcat pe scenă, unde au cântat hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume. 

article img
Dan Bălan, fericit că a urcat din nou pe o scenă din RomâniaFoto: Dorin Constanda

Spectacolul exploziv organizat de Primăria Generală a Capitalei a început la ora 19:00. Randi și Akcent au încins spiritele, și au deschis cum nu se putea mai bine întreg show-ul.

article img
Adi Sînăfoto: Dorin Constanda

article img
Randifoto: Dorin Constanda

Cum era de așteptat, Antonia a fost extrem de sexy pe scenă. A purtat o salopetă neagră, transparentă, fiind admirată de participanți. Fostă concuretă la ”Uite cine dansează”, Antonia pare mult mai energică după această experiență. Chiar dacă nu mai are formele de altă dată, iar abdomenul nu mai este atât plat, cum îl avea înainte de a naște cel de-al treilea copil, Antonia rămâne una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de la noi din țară.

article img
Antonia a fost super sexyFoto: Dorin Constanda

article img
Antonia, plină de energieFoto: Dorin Constanda

Și băieții de la Carla's Dream au oferit un spectacol de zile mari bucureștenilor. Aceștia au vrut să le demonstreze oamenilor că nu au ieșit din casă degeaba și că au ce vedea și auzi în Piața Universității.

article img

Inna nu a lipsit d ela concertul organizat de Primăria Municipiului București. Bruneta a făcut atmosferă și a uimit cu ținuta sa. Deloc decoltată, ba chiar îmbrăcată până în gât, solista și-a ascuns corpul sub hainele largi. Doar talia a fost marcată cu un corset care a jucat rolul și de suport de microfon atunci când vedeta a avut nevoie să aibă brațele libere pentru coregrafie. Bluza purtată a avut o inscripție specială: "Police" (Poliția n.r.), întregind look-ul care a făcut-o să pară chiar din rândul forțelor de ordine.

article img

article img
Inna a uimit cu ținuta saFoto: Dorin Constanda