Ploaia torenţială a dat judeţul Argeş peste cap: o femeie, rănită, DN73, blocat

5 iulie 2019
article img
Mai multe gospodării au fost inundate în Argeşfoto: ISU

Ploaia torenţială a provocat, vineri, probleme în mai multe zone din judeţul Argeş. O femeie a fost surprinsă de o viitură, suferind o fractură la picior. De asemenea, DN 73 este complet blocat din cauza aluviunilor, între Dragoslavele şi Rucăr, iar zece persoane au fost evacuate din localitatea Rucăr, după ce gospodăriile le-au fost inundate.

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis, vineri, că ploaia torenţială a provocat mai multe situaţii de urgenţă în judeţ, iar pompierii şi jandarmii MAI intervin pentru a ajuta populaţia şi autorităţile locale. 

article img
foto: ISU

”În urma codului portocaliu, s-a format o viitură care a inundat mai multe gospodării, în localitatea Rucar. Au fost evacuate 10 persoane de către pompieri şi SVSU”, a transmis ISU Argeş.

De asemenea, pompierii au precizat că, din cauza aluviunilor, este complet blocat DN 73, între Dragoslavele şi Rucăr şi că se acţionează cu un buldoexcavator pentru degajare.

article img
O femeie a fost rănităfoto: ISU

În plus, o persoană a fost surprinsă de o viitură, fiind rănită. Este vorba despre o femeie, de aproximativ 50 de ani, care are o fractură deschisă la picior. Femeia a fost salvată din ape de pompieri şi jandarmi şi a fost transportată cu maşina viceprimarului la echipajul Ambulanţei, care o duce la spital.