Ploile se răresc de duminică, iar temperaturile încep să crească

DUMINICĂ

Ploile se răresc. Astfel, în jumătatea de sud a ţării, cerul va fi variabil, iar cantităţile de precipitaţii vor deveni normale pentru această perioadă din an. În nord, centru şi nord-est, va ploua pe arii restrânse.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade, în depresiuni, şi 28 de grade, în sudul Munteniei. Minimele vor fi între 5 şi 15 grade.

În Bucureşti, va fi o vreme frumoasă, cu cer variabil şi vânt moderat. Maxima va fi de 25-26 de grade, iar minima de 12-13 grade.

LUNI

Prima zi din săptămână, dar şi prima zi de şcoală va fi, în general, frumoasă, cu valori termice apropiate de cele normale pentru această perioadă. Vor fi înnorări temporare, spre seară şi noaptea, în vest şi nord-vest, unde pe arii restrânse va ploua slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade, în estul Transilvaniei, şi 28 de grade, în Lunca Dunării. Minimele vor fi între 7 şi 17 grade.

În Bucureşti, vreme frumoasă, cu cer variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Maxima se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar minima va fi de 12-14 grade.

MARŢI

În vestul, centrul şi nordul ţării, înnorările se vor accentua şi, mai ales, în a doua parte a intervalului va ploua pe arii extinse. În restul ţării, cerul va fi variabil.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade, în vestul şi nord-vestul ţării, şi 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 7 şi 18 grade.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă, cu o maximă de 28-29 de grade şi o minimă de 15-16 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea când vor fi posibile ploi de scurtă durată.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg