Ploile torenţiale au făcut ravagii în Dâmboviţa

simeon stalpnicul png
Satele sunt în pericol de indundații

Ploile torenţiale şi vijeliile au continuat să producă pagube în mai multe localităţi ale judeţului Dâmboviţa, unde zeci de gospodării au fost inundate în ultimele ore, conform Mediafax.

Potrivit unui bilanţ dat publicităţii, sâmbătă, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, în urma ploilor torenţiale însoţite de vijelie, grindină şi descărcări electrice pompieri au intervenit pentru evacuarea apei în localităţile Dărmăneşti, Finta, Bilciureşti, Cojasca şi Vlădeni pentru evacuarea apei din zeci de gospodării inundate.

Cea mai afectată a fost comuna Finta, unde pompierii au acţionat toată noaptea pentru drenarea apei din 20 de gospodării, iar sâmbătă intervenţia militarilor ISU Dâmboviţa continua întrucât mai sunt zone inundate. În comuna Cojasca, nivelul apei a fost atât de mare încât a intrat în casele oamenilor, pentru evacuarea apei din patru locuinţe, dar şi din mai multe gospodării intervenind pompierii de la Detaşamentul Târgovişte.

Sâmbătă, în zonele afectate de inundaţii din judeţul Dâmboviţa apele sunt în retragere și nu mai există localități nealimentate cu energie electrică. Autorităţile monitorizează în continuare situația din localitățile afectate de inundații.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
FotoJet jpg
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
Charlene de Monaco
Vladimir Putin FOTO Getty Images jpg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (3) jpg
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna