Podul CFR care arată ca după bombardament. Este susținut de lemne putrezite și pune în pericol zeci de oameni!

Un pod vechi din Târgu-Ocna, județul Bacău, este susținut de mai multe luni de zile doar de niște proptele vechi din lemn. Cu toate acestea, conducerea CFR neagă riscurile unei prăbușiri. 

Un pod CFR din Bacău stă sprijinit în proptele din lemn putrezite Foto: Facebook
Un pod CFR din Bacău stă sprijinit în proptele din lemn putrezite Foto: Facebook

Un pod CFR din Bacău, pe care trec zilnic zeci de trenuri, stă sprijinit în proptele din lemn putrezite. Localnicii spun că de doi ani încerarcă să atragă atenția autorităţilor pentru evitarea pericolului și prevenirea unei tragedii, dar până acum nimeni nu a intervenit, scrie Observatornews.ro.

 Construcţia de piatră este sprijinită pe o parte de câteva bârne de lemn. Şi acestea, însă au putrezit şi sunt şubrede. Localnicii se tem că oricând se poate întâmpla o tragedie. Oamenii spun că au sesizat în repetate rânduri CFR, dar plângerile lor nu au fost luate în seamă.

,,Uite aşa, o să cadă trenul de pe el într-o bună zi. Cu călători, cu toate, cu toate. Până nu se întâmplă o catastrofă, nu face nimeni nimic. Ne rugăm la Doamne-Doamne", a declarat o persoană din Bacău pentru Observatornews.ro.

Oamenii nu ştiu când vor începe reabilitările. De doi ani tot aşteaptă. ,,Urmau să se facă nişte lucrări şi s-au pus nişte proptele şi gata lucrările. Măsurătorile s-au făcut, proiectul este, am înţeles, dar când încep lucrările", a spus un localnic. 

Asta spun şi autorităţile locale, care ar fi dat toate avizele pentru începerea lucrărilor.

Ce declară cei de la CFR 

„Personalul Sucursalei Regionalei de Căi Ferate Galaţi – Secţia L 5 Târgu Ocna, unitate pe raza căreia se află porţiunea de linie de cale ferată la care se face referire, efectuează periodic, în conformitate cu instrucţiile de serviciu şi dispoziţiile în vigoare, verificările specifice pentru toate podurile care prezintă defecte.

În urma acestor verificări, personalul de specialitate a raportat faptul că pe raza oraşului Târgu Ocna nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol siguranţa trenurilor", au declarat reprezentanții CFR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net