Podul suspendat peste Dunăre, gata până la sfârşitul anului? Ce promite Ministrul Transporturilor

Ultima actualizare:

    Imagine spectaculoasă  de pe şantier
Imagine spectaculoasă de pe şantier

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi-a intrat în pâine. Sâmbătă, demnitarul a făcut o vizită pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. El a fost însoţit de ministrul Economiei, Florin Spătaru, şi de directorul general al CNAIR.

„Am fost astăzi (n.r.: 4 decembrie) pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor, aşa cum prevede contractul! Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, ajutor care poate veni mai ales prin dezvoltarea infrastructurii de transport”, a anunţat Grindeanu, după vizită, citat de adevarul.ro.

De asemenea, a anunţat că va bugeta realizarea unei legături între Drumul de Centură al municipiului Galaţi şi drumul expres Galaţi-Brăila, astfel încât să fie asigurat accesul rutier dinspre Galaţi spre podul peste Dunăre.


    Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor

„Astăzi am fost şi la Galaţi pentru discuţii punctuale despre infrastructura rutieră a judeţului. Intenţionez să propun finanţarea de la bugetul de stat a drumului de legătură dintre VO Galaţi şi DN Brăila-Galaţi. Am anunţat şi intenţia de a revizui, în primele luni ale lui 2022, cadrul legal privind cântărirea camioanelor. Nu este normal să distrugi drumurile judeţene sau naţionale şi să nu plăteşti”, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook. 

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net