Poftiți la hotelul de gheață de la Bâlea Lac! Gătește celebrul bucătar Jakob Hausmann
Spectacol culinar mâine, la restaurantul de gheață de la Bâlea Lac. Celebrul bucătar Jakob Hausmann va urca muntele pentru un show de zile mari.
Maestrul bucătar Jakob Hausmann va face spectacol, sâmbătă 28 februarie, la ora 19.00, la restaurantul din Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, aflat la o altitudine de peste 2.000 m.
Celebrul Chef va prepara un meniu de excepție: supă de orz în stil elveţean, somon graved marinat, cu Cous-Cous şi aromatizat cu fructe citrice, muschi de porc cu sos de fondue, cu legume blanchate şi cartofi noi, brânză elveţiană cu roşii Cherry dulci, Panna Cotta cu fructe de pădure flambate.
Prețul unui bilet la spectacolul culinar susținut de Chef Jakob Hausmann este de 198 de lei.
Click! spune
Complexul turistic de gheață de la Bâlea Lac a fost inaugurat oficial în 29 ianuarie 2015, după finalizarea Bisericii de Gheață, a Igluurilor și a deja celebrului Winter Park Bâlea Lac.
Hotelul de Gheață a fost deschis publicului pe 23 decembrie, în acest sezon. Primii turiști au fost, ca în fiecare an, britanicii, care au ocupat toate camerele hotelului de Crăciun și de Revelion.