Poliţia Locală i-a amendat pe poliţiştii care au parcat aiurea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au fost făcuţi de râs. Joi, 20 aprilie, o fotografie făcută la Timişoara, cu două maşini parcate pe trotuar, a devenit virală pe Internet.

Şeful poliţiei locale a fost luat peste picior şi întrebat dacă se va amenda singur. Corneliu Vaida, care a postat fotografia pe Facebook, a fost amendat cu 900 de lei pentru postare, scrie news.ro. Această sancţiune a produs un val de proteste.

În cele din urmă, Direcţia Poliţia Locală Timişoara a comunicat faptul că cei doi poliţişti locali care şi-au parcat maşinile în faţa instituţiei au fost sancţionaţi. ”Cei doi poliţişti locali care s-au aflat la volanul autovehiculelor oprite pe platforma din faţa instituţiei la data de 12.04.2017, încurcând circulaţia pietonilor, fapt semnalat de altfel de o persoană care a făcut o fotografie ce a circulat pe reţeaua socialială şi în mass-media, au fost sancţionaţi cu câte 580 lei fiecare şi câte 3 puncte penalizare la permis. De asemenea, Poliţia Locală a luat toate măsurile ca pe viitor astfel de situaţii să nu se mai întâmple”, a transmis Poliţia Locală din Timişoara, citată de news.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net